Se emne

Hvem er her? 1 gæst(er)
 Udskriv emne
Tør du sove her?
yindee
#1 Udskriv indlæg
Skrevet d. 03-12-2009 05:11
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 3640
Tilmeldt: 20.02.09
 Status: Offline

www.yindee.dk/foto 2/Emi.jpg



I 2010 står tre nye vanvidshøje hoteller klar til at modtage gæster for første gang. Se, hvor i verden du kan sove i en halv kilometers højde.



Hvis man døjer med akrofobi, så har man angst for højder. Og mange hundredetusinde mennesker har det faktisk rigtig dårligt med at befinde sig i de øvre luftlag.

Det er nok ikke lige den befolkningsgruppe man har haft i tankerne, da man planerede Abraj Al Bait Towers i Saudi-Arabien, Ritz-Carlton i Hongkong og The Emirates Park Towers i Dubai. For udover, at alle tre hoteller efter planen forventes at stå færdige til at modtage gæster i løbet af 2010, så lander trioen på en samlet gennemsnitshøjde på 490 meter. Og det er jo lige til at få rumlen i maven og svedige håndflader af …

De allerhøjeste hoteller bygges i Asien og Mellemøsten med Saudi-Arabien, Dubai, Shanghai og Hongkong som de byer, der bygger vildere og højere end noget andet sted på jorden. Flere af de allerhøjeste hoteller optager dog kun de øverste etager i nogle af verdens højeste bygninger - andre har det hele for sig selv.

Vil man bare have en snert af, hvad det vil sige at bo i næsten en halv kilometers højde, kan man besøge hotellernes panoramabarer - for eksempel 9 Clouds, der ligger på 87. etage i Shanghai. Hvis altså ikke akrofobien slår ud i lys lue.

Se også Danmarks højeste hoteller http://tgt.dk/ins...ece?page=5

Vi har samlet et felt af de 10 højeste hoteller i verden. Vi har både taget hoteller under opførelse såvel som de allerede etablerede med. Vi begynder med gigantprojektet Abraj Al Bait Towers i Saudi Arabien.

www.yindee.dk/foto 2/mek.jpg


Hvor: Mekka, Saudi-Arabien
Højde: 595 meter
Byggeår: Står færdigt i 2010
Abraj Al Bait Towers er også kendt som Mecca Royal Clock Hotel Tower. Og det er der to grunde til. For det første bliver bygningen opført meget tæt på muslimernes hellige sted, Kaabaen, i Mekka. For det andet fordi, der på hver sin side af bygningens tårn vil være et gigantisk ur på 80 meter i bredden og 80 meter i højden.




se meget mere her http://tgt.dk/ins..._front&=i3


....
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Gå til debat:
 

Lignende tråde

Emne Forum Svar Nyeste indlæg
Piloter: Vi vil sove i luften Alt det andet 5 27-10-2009 13:17

Alt indhold på denne side er Copyright @ copy 2009 Thai DK Debat Forum Alle rettigheder forbeholdes Siden er optimeret til 1024 * 768
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2024 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Siden dannet på: 0.19 sekunder | 100,222,948 Unikke besøg | jQ Blog