Se emne

Hvem er her? 1 gæst(er)
 Udskriv emne
Sur kobra var en udfordring
thai
#1 Udskriv indlæg
Skrevet d. 19-12-2021 10:09
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 3433
Tilmeldt: 03.07.09
 Status: Offline

Sur kobra var en udfordring

Kongekobraen er en af verdens farligste giftslanger, så der er ikke noget at sige til, at de omkring 10 thailandske slangefangere gik forsigtigt til værks, da netop en fire meter lang kongekobra skulle indfanges.

Normalt lever kongekobraen i skovene, men den fire meter lange kongekobra i Thailand havde dog forvildet sig alt for tæt på by og mennesker, da den pludselig dukkede op ved en vej med både kørende og masser af gående trafik.

Derfor skulle den lange kongekobra indfanges, som det fremgår af nyheds-videoen herunder, hvor de 10 slangefangere kæmper en forsigtig linedans for at fange slangen, uden at blive ramt af dens dødbringende gift.



»Læs nærmere på: Avisen.dk

Ikke to bid er ens

Slangegift er påvirket af mange faktorer, og derfor varierer forskellige slangers gift i så stor grad, at det næsten er umuligt at finde en bredt virkende behandling.

Selvom kun omkring 300 ud af de mere end 3.500 opdagede slangearter producerer farlige gifte, har hele slægten ofte fået et ufortjent ry som blodtørstige mordere.

»Se nærmere her:

Røde Kors slangefarm i Bangkok Thailand har et areal på cirka 600 m². Der er to udendørs indhegninger og mange bure med slanger fra Thailand og nabolandene. Udover udstillinger er der de populære foredrag med demonstrationer af udvalgte giftslanger – også til at røre ved!

Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Gå til debat:
 

Lignende tråde

Emne Forum Svar Nyeste indlæg
Dagens ret er kobra-burger Alt mellem himmel og jord 4 29-06-2010 15:12

Alt indhold på denne side er Copyright @ copy 2009 Thai DK Debat Forum Alle rettigheder forbeholdes Siden er optimeret til 1024 * 768
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2024 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Siden dannet på: 0.20 sekunder | 99,427,091 Unikke besøg | jQ Blog