Se emne

Hvem er her? 1 gæst(er)
 Udskriv emne
en meget syg verden ....hvis du er sart så lad vør`med at læse den
Nanoq4u2
#1 Udskriv indlæg
Skrevet d. 13-01-2013 12:34

Bruger

Antal indlæg: 136
Tilmeldt: 12.09.12
 Status: Offline

ved godt at den historie ikke er fra thailand ,men Filippinerne. men det forkommer nok over hele asian også thailand ..disse syge mennesker der misbruger børn ..de fik ham her , jo kun en ud af mange ...



Bestilte voldtægter på børn over nettet

En 52-årig svensker har fået otte års fængsel for at bestille voldtægter på små børn på Filippinerne. Han fulgte direkte med i de grove overgreb på sin computer

Fra sit hjem i Västre Torup i Skåne fulgte den 52-årige Bengt Kristoffersen med på webkamera, mens små piger på Filippinerne blev voldtaget på det groveste.

Han betalte 25-40 dollar, et par hundrede kroner, for et 'show' på 30-60 minutter, og han sad nøgen i sin stol og onanerede til voldtægterne. Han lokkede med ekstra betaling til de filippinske forbrydere, hvis det gjorde ondt på børnene og de skreg, for eksempel hvis de fik ført en flaske op i underlivet.

Torsdag idømte Hässleholm tingsret den 52-årige otte års fængsel for anstiftelse af voldtægter på små piger og besiddelse af børneporno. Pigerne var mellem 6 og 10 år, men han foretrak piger på 5 - 8 år. Den 52-årige har nægtet sig skyldig under retssagen.

Han var tiltalt for voldtægter mod 18 børn, men blev frifundet for syv tilfælde, og derfor fulgte retten ikke anklagerens krav om 14 års fængsel.

Fik familien til at begå overgreb
Han hævder, han er offer for et komplot fra sin filippinske ekskone, der har placeret chat og billeder på hans computer.

Det er første gang i Sverige, at en person dømmes for overgreb mod børn begået via nettet. Den 52-årige overførte penge til voksne filippinske kvinder i en lille fattig by på Filippinerne, der ofte var i familie med børnene eller naboer. Det var både forældre, ældre søskende eller mostre som misbrugte børnene på Bengt Kristoffersens instrukser.

Han instruerede kvinderne i at voldtage børnene med fingre, flasker, legetøj, bananer og andre genstande og han forlangte også urinsex og afføringssex, fremgår det af domsudskriften fra Hässleholm tingsret.

- Børnene blev hentet ind, mens de var ude at lege eller læste lektier for at medvirke i et såkaldt 'show', skriver tingsretten.

De voksne kvinder, der stod for det uhyggelige misbrug, lånte et hus til formålet, der var udstyret med computer, internetforbindelse og webkamera.

Voldtægter online
Inden et 'show' overførte Bengt Kristoffersen betalingen til kvinderne, og han instruerede dem via chat om at både kvinderne og børnene skulle være nøgne, og hvad der skulle ske med børnene. På Filippinerne var der rettet et webkamera mod kvinderne og børnene, så den 52-årige kunne følge med direkte. Han havde også et webkamera rettet mod sig selv, så kvinderne og børnene på Filippinerne kunne se ham, mens han onanerede.

Af dommen fremgår, at han brugte navne som 'BengViking' og 'Swedenjohrmy' under chat med kvinderne, der selv gik under chatnavne som 'lovelyvivian', 'Sexy Ruffa' og 'swetjoan'.

Betalingen på 25-40 dollar pr. gang svarer til en ugeløn for almindeligt arbejde på Filippinerne, og kvinderne brugte pengene til at købe ris og andre fornødenheder, for eksempel skolebøger til børnene.

Svensk politi kom på sporet af den uhyggelige sag, da politiet beslaglagde Bengt Kristoffersens computer under en helt anden efterforskning, som løb ud i sandet. Politiet fandt hans chat med de filippinske kvinder og masser af screendumps af de grove overgreb.

Flere penge for smerte og gråd
- Vi har tusindtals sider med chatkonversationer, hvor han dirigerer kvinderne og betaler dem for at begå grove overgreb mod børnene. Han tilbød flere penge, hvis de begyndte at græde, siger Cathrine Norman fra det svenske rigskriminalpoliti.

- At en vesterlandsk mand udnytter sin stilling og sine penge på den måde er mildt sagt usmageligt, siger hun.

Svensk politi kunne identificere de filippinske kvinder via pengeoverførslerne og fik hjælp fra det lokale politi. Svensk politi har afhørt kvinderne og ofrene på Filippinerne.

I dommen skriver tingsretten: - Forbrydelserne skal bedømmes som anstiftelse til grov voldtægt mod børn med hensyn til fremgangsmåden, børnenes lave alder og eftersom Bengt Kristoffersen har udvist særlig hensynsløshed og råhed ved blandt andet at tilbyde højere betaling når barnet udsættes for smerte under overgrebet.

Fem af de filippinske børn har fået tilkendt erstatning af retten. To får 230.000 svenske kr. to får 180.000 kr. og et barn 65.000 kr.

ja de børn fik en erstatning men de ar de har på krop og sjæl kommer de jo ikke af med
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Gå til debat:
 

Lignende tråde

Emne Forum Svar Nyeste indlæg
Verden på vrangen / Utroligt men sandt Alt det andet 386 27-04-2024 15:10
Se verden fra toppen af en 85 meter høj havmølle i denne 360-graders video Udenfor Thailand 3 07-11-2023 17:21
Se lige her, hvis du har lyst til et smil :-D Øst Thailand 2 17-10-2023 14:36
Hvis du opholder dig i Pattaya.Husk altid dit pas eller en fotokopi Nyheder fra Pattaya 3 23-11-2022 09:17
Thailands coronadødstal slår rekord, men tallet er meget lavere end Danmarks Nyheder på dansk 1 26-04-2021 14:17

Alt indhold på denne side er Copyright @ copy 2009 Thai DK Debat Forum Alle rettigheder forbeholdes Siden er optimeret til 1024 * 768
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2024 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Siden dannet på: 0.21 sekunder | 99,634,705 Unikke besøg | jQ Blog