Se emne

Hvem er her? 1 gæst(er)
 Udskriv emne
Pattaya Cowboys
bille
#1 Udskriv indlæg
Skrevet d. 03-01-2024 12:30
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 100
Tilmeldt: 28.08.16
 Status: Offline



-------



Pattaya Cowboys

I Pattaya Cowboys drager journalisterne Wilhelm og Mikkel med åben mikrofon til Pattaya for dykke ned i den lyssky underverden af danske gangstere, eks-kriminelle og excentrikere, der opholder sig i det thailandske sexparadis.

Disse 8 afsnit blev det til:



Do's & Dont's
14. april 2023

Før afrejse besøger Mikkel og Wilhelm et par garvede pattaya-veteraner for at få rejsetips Lonne, der er en grand old man i den danske underverden, og Christian der er præsident for rockergruppen Bandidos. Begge er mænd, der har indgående kendskab til miljøer, som ligger fjernt fra der, hvor vi andre leverpostejs-danskere huserer, og de kender Pattaya ud og ind.

Turen starte ude ved Lonne (og hans papegøje, som han har lært at sige "dumme svin" en januar-regnvejrsdag i Brøndbyvester.

»Lyt her: Apple Podcasts

- - -



"Hustlere, gangstere, svindlere"
14. april 2023

De to reportere introduceres for Pattaya på den hårde måde - på værtshuset Kronborg. Dagen efter får Wilhelm en fodbehandling sammen med en tidligere narkohandler, og Mikkel går på bar og får sig en snak med en far og hans 16 årige søn, der tager for sig af thaikvinderne.

»Lyt her: Apple Podcasts

- - -



Jungleloven
20. april 2023

Mikkel og Wilhelm følger i hælene på Niels Colov, der er lidt af en godfather i Pattaya med sine 45 år i byen og adgang til borgmesteren. Han har tidligere været “street smart” på Vesterbro, hvilket har hjulpet ham i Pattaya. Niels har ikke meget til overs for svage mennesker. Han sværger til jungeloven, for verden er hård og brutal.

Bo og Svend har begge det sorte bælte i karate. På en strandtur fortæller de om alle de mænd, der har sprunget i døden fra hotellets tag på grund af kærestesorger og pengeproblemer. De ting hænger ofte sammen i Pattaya.

»Lyt her: Apple Podcasts

- - -



Manden med de hvide tænder
27. april 2023

Wilhelm møder en dansker med de hvideste tænder, han nogensinde har set. Mikael, som han hedder, bor i en luksussuite og mener, at når livet skal gøres op, så er det bedre at have slikket f***e på bardisken og kørt på jetski, end at have været på kanotur og spillet klaver. Michael kan også fortælle om om en hård barndom og om at blive anholdt af 12 mand med maskinpistoler fra aktionsstyrken, anklaget for mord. Mikkel møder et hold gamle fiskere fra Harboøre, der har været i Pattaya hele 55 gange. De har tømmermænd og kan fortælle om en druktur med en elefant i spidsen.

»Lyt her: Apple Podcasts

- - -



En farlig frokost
4. maj 2023

Mikkel møder legenden Bjarne, der er indehaver af værtshuset Kronborg. Bjarne inviterer Mikkel på en tur på sin Harley Davidson, og bagefter til den ugentlige danskerfrokost, hvor sandheder om Danmark kommer på bordet.

Wilhelm møder “Morten”, der tager ham med i en sauna ejet af Hells Angels. “Morten” - som er anonym - er lidt af en ulykkesfugl. Han har både prøvet at ryge på Youtube i selskab med prostituerede og prøvet at sidde i spjældet i Pattaya for besiddelse af hash. Det var ikke en oplevelse for svage sjæle.

»Lyt her: Apple Podcasts

- - -



Crypto-Torben
11. maj 2023

Wilhelm og Mikkel tager med cryptomillionæren Torben ud i Pattayas natteliv, for at se hvordan man fester, når man har millioner på kontoen.

Det går ikke stille for sig, når Torben besøger sit stamdiskotek. Han bestiller champagne i lange baner og en kuffert fyldt med kontanter til at kaste om sig med.

»Lyt her: Apple Podcasts

- - -



En Uzi som legetøj
18. maj 2023

Flere af de skæbner, Wilhelm og Mikkel møder i Pattaya, gemmer på en benhård barndom. Danskeren Mr. J driver en af Pattayas første weed-shops. Han fortæller om en opvækst i en kriminel familie på Vesterbro, hvor han brugte sin fars Uzi maskinpistol som legetøj. Palle er tidligere bilhandler og har haft en del penge på lommen, som han ikke synes skattefar skal høre om. Han fortæller om en barndom på det berygtede børnehjem Godhavn. Både Mr. Js og Palles barndomme gjort dem til nogle hårde børster, men de har fundet en ro i Pattaya, som de har ledt efter hele livet.

»Lyt her: Apple Podcasts

- - -



Krig og kærlighed
25. maj 2023

Wilhelm og Mikkels rejse er ved at nå til vejs ende. Her i sidste afsnit her skal du høre om de gamle gutter Ørum og Søren, der som så mange herude bærer rundt på lidt af hvert i livets bagage. Ørum har været døden nær flere gange i verdens brændpunkter som FN soldat, og mærkeligt nok er det i Pattayas virvar, han har fundet fred med sin PTSD. Søren har haft et noget usædvanligt held i spil. Og da hans kone gennem 45 år døde, så tog han til Pattaya for at se om han også kunne få held i kærlighed.

»Lyt her: Apple Podcasts
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Gå til debat:
 

Lignende tråde

Emne Forum Svar Nyeste indlæg
Thailand Buddha Hill Pattaya er en skjult perle videoer Fra Pattaya 4 26-04-2024 07:28
Pattaya's Darkside. What's it like? Fri debat: Pattaya 1 11-04-2024 13:29
Pattaya’s Holi Festival 2024 a Major Success Nyheder fra Pattaya 3 29-03-2024 11:29
Happy Holi Festival of Colours 2024 Returns on March 23rd to Pattaya Nyheder fra Pattaya 1 10-03-2024 05:33
Pattaya Police Seize 300 Bottles of Illicit Kratom Juice Nyheder fra Pattaya 1 07-03-2024 11:12

Alt indhold på denne side er Copyright @ copy 2009 Thai DK Debat Forum Alle rettigheder forbeholdes Siden er optimeret til 1024 * 768
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2024 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Siden dannet på: 0.14 sekunder | 99,711,716 Unikke besøg | jQ Blog