Se emne

Hvem er her? 1 gæst(er)
 Udskriv emne
Red "julen" Sæt de gamle i fængsel
reve
#1 Udskriv indlæg
Skrevet d. 06-09-2014 04:58
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 217
Tilmeldt: 19.02.13
 Status: Offline

Sundheds-direktør: Vil spare julen væk på 18 plejehjem
Julefrokoster, juleaften, nytårs- og høstfesten skal spares bort på 18 plejehjem, foreslår direktøren for Sundhed & Omsorg i Esbjerg Kommune


http://ekstrablad...003442.ece

intet problem her kommer løsningen Sæt de gamle i fængsel




Lad de gamle mennesker på plejehjemmene bytte plads med fangerne i fængslerne. Et sådant bytte ville absolut være til fordel for vores nuværende beboere på plejehjemmene. Fordelene ved et sådant bytte ville være, at vores ældre ville få al den pleje, de i dag savner. Hvorimod fangerne ville få den straf, de fortjener.

Man hører jævnligt eksempler om, hvor dårlig behandling de ældre på nogle plejehjem får. Derfor er mit forslag, at man flytter beboerne fra plejehjemmene til fængslerne, samtidig med at man flytter fangerne til plejehjemmene, så de kan opleve de forhold, vi byder vores ældre.

I fængslerne vil de ældre få ordnet tænder og fødder på statens regning. De vil få deres hår vasket ganske gratis og de vil få nye briller, når de trænger. Hertil kommer at når de skal til diverse behandlinger, vil to betjente køre dem i en behagelig bil. De vil hver eneste dag få lejlighed til at opholde sig mindst en halv time i frisk luft. De vil blive lægeundersøgt ved det mindste pip, og sygeplejersker vil stå parat med gratis medicin døgnet rundt, og maden: 1. klasse, som på et fint hotel.

Man er vel kræsen som fange, f.eks. skal en fiskefilet have et mindste mål og pålæg skal have en vis tykkelse. De vil få tilbud om at komme i bad hver dag og naturligvis også rent undertøj, og ikke som man hører, at personalet på nogle plejehjem lader de ældre sidde med en våd ble hele dagen.

Fængselspersonalet behøver ikke at blive udskiftet, fordi de ældre flytter ind i fængslerne. Fængselspersonalet er så vant til at nusse om fangerne og stå på pinde døgnet rundt for at opfylde fangernes behov, at de udmærket kan fungere som plejepersonale for de ældre.

Og fangerne, ja dem sender vi så på plejehjem, hvor man kan holde dem neddøset med beroligende og sløvende medicin. På den måde bliver de fromme som lam og har ikke kræfter til at ringe på klokken efter personalet. De må vende sig til kun at bade hver 14. dag, og ikke-mobile fanger må begrænse toiletbesøg til 1-2 gange daglig.

På de bedre fungerende plejehjem vil de måske blive kørt ud på terrassen en gang om ugen for at få lidt frisk luft. Jeg er ked af at måtte sige det, men fangerne bliver nødt til at vænne sig til at spise papmad, som kommer fra et stort centralkøkken. En mad der smager som at række tungen ud ad vinduet. Men maden må jo være god nok til fangerne.

For den var jo god nok til de ældre.

Det sværeste for fangerne bliver nok, at personalet taler ned til dem, og at de nu skal bruge penge til medicin, tandlægebesøg, briller og frisør m.m.

Nogle vil nok indvende, at det dog er en frygtelig tanke. Frygtelig for hvem? De ældre er jo ikke skyld i, at de er endt på plejehjem. Fangerne har derimod mildest talt selv været ude om, at de er havnet i fængsel. Hmm hmm.. her er lidt at tænke over.
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
maichai
#2 Udskriv indlæg
Skrevet d. 06-09-2014 06:18
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1384
Tilmeldt: 21.12.13
 Status: Offline

Disse her på tålt ophold kan vel også komme på plejehjem men hvis vi satte dem på plejehjem ville de sikkert flygte ud af landet med det samme
Kritik af tålt ophold: Alle skæres over én kam

Personer på tålt ophold i Danmark spænder fra krigsforbrydere og voldtægtsdømte til mindre kriminelle. Men de behandles fuldstændig ens, siger advokat.

De nuværende 64 personer, der er på tålt ophold i Danmark, består af krigsforbrydere og voldtægtsdømte, men også af mindre kriminelle typer.

Deres sager vurderes på samme måde som de alvorligt kriminelle, og de risikerer dermed at sidde fast i systemet på ubestemt tid, lyder det fra udlændingeretsadvokat Niels-Erik Hansen, der fører sager for flere personer på tålt ophold.

Læs også Stadig flere ender på tålt ophold - og udgifterne stiger

- Jeg sidder med nogle af dem, der er blevet dømt for mindre kriminalitet, og mener, at de skal have en chance mere. Der er jo ingen udsigt til, at situationen ændrer sig for dem, når de anbringes på tålt ophold, siger han.

Personer på tålt ophold skal bo i Sandholm-lejren i Nordsjælland og én gang dagligt melde sig hos politiet.

Advokat: Strandet pga. banal sag

Niels-Erik Hansen fører blandt andet en sag for en person fra en minoritet i Kina. Vedkommende er dømt til udvisning for en mindre voldsforseelse, men kan ikke smides ud af Danmark, fordi der er risiko for, at han bliver tortureret eller forfulgt.

- Det er en helt banal sag, han bliver dømt for. En dansker havde fået en betinget dom, siger han og fortsætter:

Læs også Derfor er det vanskeligt at retsforfølge krigsforbrydere i Danmark

- Vi har en ret bredt sammensat gruppe af udviste på tålt ophold, og mange af dem lider under, at de i teorien kan være en af dem, som er dømt for langt grovere kriminalitet. Dem, der har begået mindre kriminalitet, bliver trukket med ned i skidtet, siger Niels-Erik Hansen.

- Kom ind og kom aldrig ud

Antallet af udviste udlændinge på tålt ophold er på få år steget støt, viser en opgørelse fra Udlændingestyrelsen, som Justitsministeriet har sendt til Folketinget.

På nuværende tidspunkt er der 64 personer på tålt ophold i Danmark. Det er en ganske markant stigning siden 2011, hvor antallet kun var 39 personer.

Ifølge Niels-Erik Hansen vil kurven bare fortsætte med at stige i fremtiden.

- Du kommer ind i systemet og kommer aldrig ud. Den eneste måde at komme ud på er at blive båret i en kiste. Så falder du ud af statistikken, siger han.

Avis: 21 er krigsforbrydere

Udviste på tålt ophold er igen kommet på dagsordenen, efter at Søndagsavisen har beskrevet, hvordan 21 mennesker på tålt ophold i Danmark påstår, at de har begået grove overgreb mod civile i deres hjemland.

Størstedelen er angiveligt fra Afghanistan, der fortsat kæmper med at opbygge en nogenlunde velfungerende retsstat efter mange års krig.

Men det vil stride mod internationale forpligtelser at sende dem ud af Danmark, oplyser justitsminister Karen Hækkerup (S) til Søndagsavisen.


http://www.dr.dk/...125901.htm
Thumb MIG, EN DUMSMART BYBO FRA DANMARK SOM ENDTE SOM BONDERØV I THAILAND

Et sundt sexualliv værner imod sportslivets fristelser.
hej
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Cacaokurt
#3 Udskriv indlæg
Skrevet d. 06-09-2014 13:44
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 102
Tilmeldt: 16.10.13
 Status: Offline

Godt forslag reve
Dog vil det være nemmere at simpelthen flytte størstedelen af personalet fra plejehjemmene til fængslerne og Vice Versa.
Et bonus ville også være at færre demente "flygter" og spilder politiets tid, da fængselspersonalet er sjældent mister deres kunder.
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Cacaokurt
#4 Udskriv indlæg
Skrevet d. 09-09-2014 02:22
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 102
Tilmeldt: 16.10.13
 Status: Offline

JA JA! Når Danmark nu har afskaffet velfærden kan man jo lige så godt lade andre få glæde af den: http://www.bt.dk/...orteventyr
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
maichai
#5 Udskriv indlæg
Skrevet d. 09-09-2014 04:06
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1384
Tilmeldt: 21.12.13
 Status: Offline

Varme danske velfærdshænder skal nu være med til at sikre kinesiske ældre en tryg alderdom på smukke, velindrettede plejehjem, hvor medarbejderne er eksperter i at yde en værdig og imødekommende pleje.

Bare de kunne gøre det samme i Danmark der er sku ikke mange varme velfærdshænder når de gamle ikke engang kan komme på toilettet men får en ble på fordi personalet ikke har tid

Derfor er der også stor glæde over den nye aftale, som ifølge handels- og udviklingsminister Mogens Jensen (S) bekræfter, at »der er stor kinesisk interesse for, hvordan vi i Danmark har organiseret vores ældrepleje«.


De Kinesere der har vist interesse for dette har nok set et dansk fængsel og troet det var ældreplejegriner
Thumb MIG, EN DUMSMART BYBO FRA DANMARK SOM ENDTE SOM BONDERØV I THAILAND

Et sundt sexualliv værner imod sportslivets fristelser.
hej
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Gå til debat:
 

Lignende tråde

Emne Forum Svar Nyeste indlæg
Vores gamle Danmark - film fra fortiden Film, bøger etc 4 04-03-2024 16:51
Lidt nostalgisk til gamle søfolk se med Alt mellem himmel og jord 1 25-01-2024 11:32
Siamese Stone Unveils Exclusive "Island Collection" in Phuket Fri debat: Pattaya 1 24-01-2024 12:35
Thailand,Bangkok i gamle dage Film, bøger etc 28 28-08-2023 12:32
Havets Vagabond - Finn "Sømand" Hansen Film, bøger etc 1 03-06-2023 19:39

Alt indhold på denne side er Copyright @ copy 2009 Thai DK Debat Forum Alle rettigheder forbeholdes Siden er optimeret til 1024 * 768
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2024 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Siden dannet på: 0.23 sekunder | 99,518,173 Unikke besøg | jQ Blog