Se emne

Hvem er her? 1 gæst(er)
 Udskriv emne
Den sorte munk er død
thai
#1 Udskriv indlæg
Skrevet d. 24-04-2011 04:18
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 3221
Tilmeldt: 03.07.09
 Status: Offline

En lykkeridder fra USA der senere blev munk i Thailand og har hjulpet hundredvis af mennesker til at overvinde alkohol og narkotika afhængighed på den verdensberømte Wat Thamkrabok i Saraburi er gået bort.

En talsmand for templet sagde Phra Gordon, også kendt som Gordon Baltimore i Harlem eller "Black Monk", døde den 20. april på hospitalet.

Han sagde templet tjenestegrene var i kontakt med den amerikanske ambassade i Bangkok for at finde Phra Gordon's familie, som er vanskelig, da munken ikke længere havde et pas.

Phra Gordon havde boet i templet i næsten tre årtier, for at hjælpe mennesker med at overvinde deres afhængighed af stoffer og alkohol gennem en "hård og kærlighed" rehabiliteringsprogram.


Irer Paul Garrigan, der skrev Dead Drunk: Gemmer sig selv fra Alkoholisme i et thailandsk kloster, sagde, at med hans høje amerikanske accent, sans for humor og stor ramme, var Phra Gordon langt fra en typisk munk.

han skriver på sin hjemmeside, Garrigan historien om, hvordan Phra Gordon kom til templet var "bemærkelsesværdigt", som munk engang havde været en lejesoldat og indrømmede, at han havde dræbt mange mennesker.

"Han var på vej til at tilslutte sig en anden hær, da han befandt sig på Thamkrabok tempel. Dette var ikke et planlagt besøg, men bussen var han rejser med fik flade dæk lige uden for templet,"

"Mens han ventede på hjul, der skal skiftes, gik han en tur og mødte chef munken. der til hans overraskelse, meddelte Gordon at han var ventet, og at han nu ville blive optaget i templet.

"af en eller anden grund accepterede Gordon Han havde ingen intentioner om at bo der, så længe men den tid aldrig følt ret til at forlade."

Phra Gordon sagde i et interview med Washington Post, at han der voksede op i Harlem i 1950'erne og 60'erne, og som en ni-årig så en mand dø af en overdosis vendte ham væk fra stoffer.

Han sagde, at han besluttede sig for at blive marinesoldat i en alder af 16,

"At være en amerikansk sort, de tror, r03;r03;du ved alt om kanoner,"

Han pralede af at blive en lykkeridder og deltage i nogle af de store konflikter, men efter et mødemed døden i Namibia besluttede han at opgive livet for en lejesoldat.

Phra Gordon sagde, at efter en rejse rundt i verden, kom han til Thailand og tog en bustur ud af Bangkok og bare vandrede ind i f Wat Thamkrabok.

"Jeg er ikke skør," sagde han, og mindes dagen. "Men jeg har hørt nogen sige" Du er kommet her til sidst. " Efter krigen og alt det der, fik jeg en følelse af fred.

"Efter Harlem og livet som lejesoldat," sagde han, "dette er det sidste stop for mig.

http://www.bangko...asses-away
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Gå til debat:
 

Lignende tråde

Emne Forum Svar Nyeste indlæg
Munk reddet ud af oversvømmet grotte Nyheder på dansk 1 11-04-2021 12:55
Sorte Holger en gammel skurk Film, bøger etc 4 21-08-2019 18:39
Pensionist bliver munk Nyheder på dansk 1 04-07-2019 11:00
Buddhist-munk ser rødt: Tæver handicappet mand Nyheder på dansk 1 20-04-2019 11:19
Munk ville ikke flytte sit telt - trampet ihjel af elefanter Nyheder på dansk 1 25-02-2019 07:27

Alt indhold på denne side er Copyright @ copy 2009 Thai DK Debat Forum Alle rettigheder forbeholdes Siden er optimeret til 1024 * 768
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2024 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Siden dannet på: 1.14 sekunder | 100,733,182 Unikke besøg | jQ Blog