Debatemne: Thai-Dk Din debat side :: Kone fra Thailand? 5 ting du skal vide om thai-kvinder

Oprettet af farang d. 23-06-2018 09:59
#11. Hvorfor vil thai-kvinder gifte sig med vestlige mænd?
Så hvorfor ville en kvinde forlade sit hjem for at tage til et koldt og mørkt land et eller andet sted tusindvis af kilometer væk? Lad os være ærlige her – den største grund er penge og tryghed.

Thailand er stadigvæk et ganske fattigt land, hvor der ikke er nogen ordentlig social sikkerhed. I Danmark har vi et individualistisk samfund, hvor staten tager sig af os i tilfælde af en nødsituation. I Thailand er der i bund og grund intet sikkerhedsnet fra samfundet, og man afhænger af sin familie og slægtninge, når man har brug for hjælp.

Men selvfølgelig kan en thai-kvinde virkelig forelske sig i en dansk mand, og det kan blive et lykkeligt forhold og endda ægteskab.2. Kend til samfundsklasserne i Thailand
I den vestlige verden kan selv en kongelig gifte sig med en ”almindelig” person..

Men i Thailand er det yderst sjældent, at folk gifter sig eller kommer sammen med en partner fra en anden socialklasse. Ofte, hvis en ældre vestlig mand finder en thai-kone, er det fra den lavere socialklasse. Men hvis mandens seksuelle markedsværdi er højere, kan det selvfølgelig godt være, at han kan finde sammen med en thai-kvinde fra overklassen.

Blandt thai-folk fra overklasserne er det ofte ikke velset, at kvinden finder sammen med en udlænding. Det kan endda være skamfuldt for kvindens familie, hvis deres datter bliver involveret med en udlænding. I asiatiske kulturer er det typisk vigtigt ikke at ”tabe ansigt” grundet nogen form for pinlighed.

Men der er millioner af kvinder, der er interesseret i at finde en udenlandsk partner. Ikke kun pga. økonomisk og social sikkerhed, men vestlige mænd plejer også at behandle kvinderne godt!3. Danske piger vs. thai-piger
Som land er Danmark fra en anden planet, når det kommer til lighed. Thailand er et virkelig hierarkisk samfund. Denne tankegang viser sig også i ægteskabet eller forholdet med thailændere.

For det meste tager kvinden sig af det huslige, og det forventes, at manden bringer ressourcerne = pengene. Når en thai-kvindes familie og slægtninge ved, at hun har startet et vestligt ægteskab, så er det også normalt, at hun økonomisk forsørger dem tilbage i Thailand.

Så traditionelle kønsroller lever stadigvæk til sit fulde i Thailand. Men thai-kvinder, der flytter til vesten, ønsker ofte at få et arbejde og tjene deres egne penge. De kan også være yderst selvstændige, hvilket er en god ting – en lykkelig kone giver et lykkeligt forhold, ik’?4. At møde thai-kvinder i Danmark
Der er mange thai-piger i Danmark.

Nogle af dem er gift med danske mænd (nogle af dem er til dog blevet skilt og er single igen), nogle er allerede anden generations dansk-thai’er, og nogle er garanteret kommet uafhængigt til Danmark osv. Hvis du kender nogle thailændere, så spørg dem om de kender nogle søde thailandske kvinder i Danmark, som er single. Thai-samfundet er godt forbundet!

Hold blot øjnene åbne, når du er i byen eller tilmeld dig nogle af de danske datingsider derude.5. At møde thailandske piger fra Thailand
Hvis du har været i Thailand, så ved du, at det er virkelig nemt at møde thai-kvinder på barer og næsten hvor som helst. Men hvordan finder man kvinden med kone-materiale? Hvis du går ud i nattelivet på turist steder, vil du ofte automatisk blive set som en omvandrende pengeautomat. Hvilket betyder, at folk kun er ude efter dine penge.


Danskgift thailænder: Derfor søger thaipiger gamle mænd

Stenderup - Mere end 150.000 danskere rejser hvert år til Thailand. Nogle for at opleve kulturen, andre for at genoplade batterierne i eksotiske omgivelser - og så er der en stor gruppe mænd, som - beskrevet i Folkebladet lørdag - søger mod det asiatiske land for at fylde et tomrum og finde samkvem med det modsatte køn.

Blandt danskere ses der oftest ned på disse mænd, der som pengestærke kan købe sig til hvad som helst i det fattige land - herunder også smukke unge kvinders kærlighed.

Og det kan thailandske Araya Astrup på 47 år nikke genkendende til. For 13 år siden boede hun i turistbyen Hua Hin, hvor hun mødte Martin Astrup fra Stenderup. Mindre end et år efter blev de gift, og lige siden har de boet i villaen på Fuglkær 15.

- I mit hjemland tænker man, at det er godt med en mand fra Danmark, for så har man chancen for at få et godt liv. Man bliver misundelig og draget, hvis man ser en thaipige med en farang (fremmed, red.), for man vil også gerne selv have sådan en mand, siger den Araya Astrup.


https://hsfo.dk/h...ikel/55169