Debatemne: Thai-Dk Din debat side :: Mit besøg på skolen i Doi Law.

Oprettet af Big-Viking d. 11-09-2010 09:06
#1

Kære alle sammen
Ja de fleste af jer har set dette på andre sider, men dette budskab kan ikke spredes nok i mine øjne.

Efter at være kommet lidt ovenpå igen, er det på tide at beskrive mit besøg hos Hugo, Nang og ikke mindst skolen i Doi Law. http://www.aidsbo... At kunne hjælpe en lille sygdomsramt pige til at få den rigtige medicin samt få en uddannelse, er for mig det mindste jeg kunne gøre. Ja, jeg havde tårer i mine øjne da jeg så pigen og der var ingen tvivl om at jeg skulle hjælpe. At se skolen´s elever store glæde over den smule jeg gjorde, var en af de ting som jeg vil huske tilbage på her i livet..Vi ”normale” mennesker kan ikke redde Verden, det er hellere ikke det vi skal.. Men at hjælpe til og redde bare et menneske til at få et bedre liv, er vel det mindste man kan gøre, hvis man ellers har mulighed og hjerte på det rette sted.
At besøge skolen fik ens hjerte til at briste. At se alle de mangler som er på skolen gør jo helt ondt, så jeg vil gøre hvad jeg kan for at opfylde mange af skolens ønsker. Ikke sikkert at det lykkes, mig alene. Så derfor vil jeg bede alle som kan om at hjælpe med nogle af Hugo´s ønsker. Samtidigt mangler Hugo og Nang en mere sponsor, denne gang til en dreng som også behøver hjælp for at komme videre her i livet. Til sidste vil jeg slutte af med at sige tak Hugo og Nang for en fantastisk tur, glæder mig til at se jer næste gang jeg ankommer til det smukke Thailand. At I 2 gøre en stor forskel samt en mega arbejde kan der ikke herske tvivl om. Mangen et barn kan takke jer 2 for jeres gode hjerte samt store indsat..
Her er de store ting på Hugo og skolens ønskeseddel, Men selv legetøj osv. er velkommen, ja vil næsten sige alt har interesse...

1. 200 stk. skoleborde
2. 200 stk. skolestole
3. Bogreoler til biblioteket
4. Trommesæt
5. Et klaver
6. Bedre legeredskaber til legepladsen ved børnehaven
7. Store skrivetavler
8. Opslagstavler.


Alle jer der har noget at give som skolen (Hugo) ønsker. Henvend jer og når vi har fyldt en container, bliver den sponsoret hele vejen til Doi Law af mig alt inkl. Så kære alle sammen det er bare med at komme igang, får jeg kan ikke finde alt på ønskeseddel selv.. I der gider hjælpe kan henvende jer på mail.:

Mvh
Per
Soon small Viking ((12((