Se emne

Hvem er her? 1 gæst(er)
 Udskriv emne
Utroligt men sandt
Q8
Skrevet d. 24-05-2018 09:22
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 123
Tilmeldt: 26.11.14
 Status: Offline

godt nyt fra et klogt landThumb

General giver migranter ren besked: I kan lige så godt blive væk, I kommer ikke ind

Sådan er reglerne

I 2013 vedtog den australske regering nye regler.

Alle, der ankommer illegalt til Australien med båd uden gyldigt visa, bliver enten sendt tilbage, hvor de kom fra, eller sendt videre indenfor 48 timer til regionale centre i østaterne Nauru eller Papua New Guinea, hvor de kan risikere at vente længe på at få behandlet deres sag. Mens de venter, kan de ikke arbejde. (Fakta om Operation Sovereign Borders)

Den australske regering har vedtaget, at ingen bådflygtninge uden visa får midlertidige eller permanente opholdstilladelser. Og beslutningen gælder for alle: Familier, børn, uledsagede børn, uddannede. ”Der er ingen undtagelse.”

Selv hvis man bliver accepteret som flygtning, så kommer man ikke til at bo i Australien, lyder det. (Fakta om Operation Sovereign Borders)

Det er dog stadig muligt at komme til Australien – man skal blot søge lovligt.Se videoen, hvor general Campbell, der leder Operation Sovereign Borders, sender en klar og tydelig besked til de illegale flygtninge:


https://denkortea...-ikke-ind/

Til forsiden  Til toppen  Til bunden
nej
Skrevet d. 28-05-2018 10:58
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 153
Tilmeldt: 20.12.12
 Status: Offline

IS-kriger sigtet for at skyde til måls efter billeder af danskere - nu er han såret og vil gerne hjem til Danmark

En dansk statsborger, der er sigtet for terror, er anholdt i Tyrkiet. Manden har kæmpet forIslamisk Stat og har optrådt på en propagandavideo for gruppen. Det skriver Radio24syv.

Ifølge radiokanalen er der tale om en 26-årig mand, der sammen med tre andre rejste til Syrien for at kæmpe for Islamisk Stat.

- Jeg kan bekræfte, at han er anholdt i Tyrkiet, og at dansk politi er i dialog med de tyrkiske myndigheder, siger vicepolitiinspektør Jens Møller Jensen fra Københavns Politi tilRadio24syv

Khader: Brug ikke tid og penge på sådan en landsforræder

I modsætning til politiet og den terrorsigtedes familie mener flere politikere på Christiansborg, at Ahmed el-Haj intet har at gøre i Danmark, men tværtimod kan blive hvor han er i sit tyrkirske fængsel.

”Jeg synes ikke, vi skal spilde ressourcer, tid og penge på sådan en landsforræder, som vil udgøre en sikkerhedsfare, hvis han kommer tilbage til Danmark,” siger Naser Khader og fortsætter:

Han skal blive i Tyrkiet. Søge asyl i Tyrkiet. Og så skal vi frakende ham hans danske statsborgerskab. Vi giver statsborgerskab ved lov, og vi kan tage det fra ham igen ved lov.

læs mere her https://www.bt.dk...han-saaret

læs mere her https://denkortea...atsborger/De tomme patronhylstre fløj ud af maskinpistolerne, da den danske statsborger Ahmad el-Haj sammen med tre andre jihadister fra Danmark skød til måls efter fotos af en række kendte danske personligheder og politikere.
Blandt dem tegneren Kurt Westergaard, Anders Fogh Rasmussen og Naser Khader. Videoen, der angiveligt er optaget i Syrien, blev lagt ud på You Tube i august 2013.


Til forsiden  Til toppen  Til bunden
skipper
Skrevet d. 28-05-2018 15:15
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 3384
Tilmeldt: 08.05.09
 Status: Offline

Hans største brøler var at han ikke ramte nogen af de tre psykopater, Kurt Westergaard, Anders Fogh Rasmussen og Naser Khader, især den sidstnævnte har forstået at udnytte det danske samfunds aversion mod indvandrede arabere, det ville klæde primaten at pakke sine nelliker, og selv dampe hjem til sanddyngerne.
Anarki eller Kaos.
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
nej
Skrevet d. 29-05-2018 13:05
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 153
Tilmeldt: 20.12.12
 Status: Offline

Nu til noget helt andet skippers


Philippines begins ‘jeepney’ transformation

MANILA: In yet another display of President Rodrigo Duterte's strong political will, his government is overhauling the Philippines' public transport system in a way that could transform the design of the country's most popular mode of transportation -- the iconic "jeepney".

Because of new specifications set by the government, these colourfully decorated, jeep-like buses that have dominated local roads for decades, are due to undergo a major design makeover over the next few years.

read more [url] https://www.bangk...cs_s[/url]

Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Je suis Charlie
Skrevet d. 04-06-2018 15:30
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 588
Tilmeldt: 14.01.15
 Status: Offline

Coffee factory used BATTERIES as their secret ingredient

This is the astonishing moment police raided a factory and found 15 TONNES of coffee – made from BATTERIES.

Police were tipped off last week about the family-run business making ”dirty coffee” from a warehouse on a building site in Dak Nong Province, Vietnam.

They raided the unit on Monday morning – and were stunned to find hundreds of sacks of the dodgy drink and coffee covering the floor.

Female boss Nguyen Thi Loan told police the recipe was based on buying rejected coffee beans from large facilities, which she then ground with dirt, rock dust and charcoal.

read more https://pattayaon...ngredient/

Til forsiden  Til toppen  Til bunden
eneber
Skrevet d. 10-06-2018 05:23
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 846
Tilmeldt: 07.06.09
 Status: Offline

det var på tide, endelig et land der vågner op Thumb


Østrig lukker syv moskeer og vil udvise flere imamer
Flere udenlandske imamer vil blive udvist fra Østrig, lyder detIfølge den østrigske avis, Kronen Zeitung, skal op til 40 imamer forlade landet. Den østrigske regering har erklæret krig mod ”politisk islam,” skriver mediet.

Lukningen af syv moskeer, som af regeringen bliver beskyldt for at være yderliggående, og udvisningen af imamer sker på baggrund af en undersøgelse foretaget af det østrigske indenrigsministerium.

Anført af den 31-årige forbundskansler, Sebastian Kurz, blev nyheden præsenteret på et pressemøde fredag.

Østrig fik ny regering i december, som er sammen sat af Det Østrigske Folkeparti, ÖVP, og det højrenationale parti Det Østrigske Frihedsparti, FPÖ.

Landet er dermed et af de få lande i Vesteuropa, som har et regeringsparti, der er orienteret langt ude på højrefløjen.

Da FPÖ kom i regering annoncerede de, at der ville ske markante omvæltninger på udlændingeområdet.https://jyllands-...re-imamer/
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
eneber
Skrevet d. 18-06-2018 15:54
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 846
Tilmeldt: 07.06.09
 Status: Offline
En begravelse i Indonesien endte søndag fatalt for en 40-årig mand.

Episoden fandt sted i området Tana Toraja på øen Sulawesi, hvor adskillige mennesker var samlet til en begravelse. Her skulle en ældre kvinde bæres op på et lille såkaldt begravelsestårn, men stigen kollapsede.

- Da moderen blev hejst op på lakkian (begravelsestårnet red.), kollapser stigen. Efterfølgende falder kisten ned og rammer offeret,

Efterfølgende forsøgte de rystede vidner til begravelsen at redde manden, men han døde senere på hospitalet af sine kvæstelser.

Den 40-årige dræbte mand ligger nu begravet ved siden af sin mor, skriver flere medier.https://ekstrabla...te/7202067
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
M55
Skrevet d. 20-06-2018 14:55
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1808
Tilmeldt: 23.10.09
 Status: Offline
Bopæl: Surat thani/Esbjerg


Er saudiske kvinder blevet mere frie?


Til forsiden  Til toppen  Til bunden
thai
Skrevet d. 22-06-2018 10:29
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 2573
Tilmeldt: 03.07.09
 Status: Offline

alt kan flyttes i Kina med den trehjulede Thumb


Til forsiden  Til toppen  Til bunden
thai
Skrevet d. 25-06-2018 09:32
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 2573
Tilmeldt: 03.07.09
 Status: Offline

Våbensmugling fra Nordkorea: Stråmandsfirma var kunde i Danske Bank
Sagen burde allerede i 2009 have fået hvidvask-alarmklokkerne til at ringe højt i Danske Bank, mener ekspert.

Det er med en ganske særlig last, at det store fragtfly af typen Iljusjin 76 lander i Bangkoks Don Muang-lufthavn den 11. december 2009.

Flyet er lettet fra Nordkoreas hovedstad Pyongyang og er landet i Bangkok for at tanke op, inden turen ifølge flyets papirer skal gå videre til Ukraine og derefter til Iran.

Lasten består ifølge de samme papirer af mekaniske dele.

Men efter et tip fra udenlandske efterretningstjenester bliver flyet tilbageholdt. Og da de thailandske myndigheder åbner lastrummet, bliver de ikke mødt af mekaniske dele - men af 35 ton nordkoreanske våben.

Stråmænd med konto i Danske Bank
Mystikken breder sig dog hurtigt, for bagmændene bag den mislykkede våbenhandel er skjult bag et spind af stråmandsselskaber.

FN's efterforskning af sagen viser senere, at det russiskbyggede fragtfly har været brugt flere gange tidligere til våbensmugling, og kort før fragten af de nordkoreanske våben er ejerskabet af flyet skiftet flere gange, da de tidligere ejere var ramt af sanktioner.

Af lejekontrakten for flyet, som de thailandske myndigheder finder under ransagningen, kan man desuden se, at det er det newzealandske selskab SP Trading Ltd., der har lejet fragtflyet af selskabet Air West Ltd. fra Georgien.

DR's 21Søndag har sammen med Berlingske gransket sagen og kan nu fortælle, at selskabernes bankkonti også fremgik af lejekontrakten for flyet. Og stråmandsselskabet SP Trading Ltd. havde valgt at bruge en bank så langt væk fra New Zealand som muligt. Nemlig Danske Bank i Estland.

Læs mere HER: https://www.dr.dk...anske-bank
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Gå til debat:
 

Lignende tråde

Emne Forum Svar Nyeste indlæg
Four Turkish men arrested for illegally operating paragliding business on Koh Samui Nyheder på andre sprog 1 10-04-2018 09:11
Men of steel Billeder/Videoer fra livet i Thailand 1 30-05-2017 06:40
Men Stop telling women what to wear Det sjove. 3 29-08-2016 07:22
Vild 'golddigger'! Først vil hun ham ikke men så... **Baren** 2 27-03-2016 17:18
OK, da. Men skal vi også tro på jule manden Foto/videoer: Fra Pattaya 6 19-08-2015 17:06

Alt indhold på denne side er Copyright @ copy 2009 Thai DK Debat Forum Alle rettigheder forbeholdes Siden er optimeret til 1024 * 768
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2018 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Siden dannet på: 0.66 sekunder | 34,539,090 Unikke besøg | jQ Blog