Se emne

Hvem er her? 1 gæst(er)
 Udskriv emne
Utroligt men sandt
Je suis Charlie
Skrevet d. 30-11-2017 14:22
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 601
Tilmeldt: 14.01.15
 Status: Offline

musicDanny Abdalla fik forvaringThumb


Lovens hårdeste straf netop afsagt over dansk-libanesisk storgangster ved retten i Holstebro

51-årige Danny Abdalla er ved en domsmandsret i Holstebro netop idømt dansk straffelovs hårdeste straf - forvaring på ubestemt tid.

Opdateres...
Thumb

ABDALLAS KRIMINELLE HISTORIK

Danny Abdalla kom til Danmark i 1992 fra Libanon.

I 2003 blev han dømt for første gang i Danmark, hvor han fik otte års fængsel for narkokriminaltiet. Derudover blev han udvist af landet for bestandigt.

I 2012 fik han et år og otte måneders fængsel for røveri. Endnu en gang blev han udvist, men det kunne stadig ikke gennemføres på grund af truslen i hjemlandet.

Siden da har han opholdt sig i Danmark på tålt ophold med meldepligt i Center Sandholm.

Har forsømt meldepligten og har imens - ifølge anklagen - begået de forbrydelser, han nu er tiltalt for.Hør domsafsigelsen her
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Je suis Charlie
Skrevet d. 15-12-2017 11:44
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 601
Tilmeldt: 14.01.15
 Status: Offline

Tumpen forsætter Angry

http://likeogdel....-tv2-news/

Til forsiden  Til toppen  Til bunden
skipper
Skrevet d. 15-12-2017 15:58
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 3395
Tilmeldt: 08.05.09
 Status: Offline

Hvorfor kommer jeg altid til at tænke på ham her, når jeg hører Hassans udgydelserGrin


Anarki eller Kaos.
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Je suis Charlie
Skrevet d. 19-12-2017 19:01
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 601
Tilmeldt: 14.01.15
 Status: Offline
Bitcoins gjorde danske Niklas til mangemillionær: Der er da en lille smule kasino over det
Den digitale valutas værdi er eksploderet, men danske finanseksperter advarer mod bitcoins
.


Niklas Nikolajsen tog for få år siden bussen på arbejde som almindelig it-medarbejder i København, men i dag er han mangemillionær med luksusbiler i garagen og eget firma i Schweiz.

Pengene har han tjent på den digitale valuta bitcoins, der kun findes på internettet. Da Niklas Nikolajsen købte sine første bitcoins i 2010 kostede en enkelt bitcoin kun et par kroner, mens hver af de samme bitcoins i dag er mere end 100.000 kroner værd.

Som Niklas Nikolajsen siger om sin egen formue, når snakken falder på den:- Det er en sag mellem mig og de schweiziske skattemyndigheder. Men der skal rigtig mange nuller på.
læs mere her https://www.dr.dk...asino-over

Er du i tvivl om, hvad en bitcoin er? Så bliv klogere her:

Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Je suis Charlie
Skrevet d. 27-12-2017 13:10
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 601
Tilmeldt: 14.01.15
 Status: Offline

Sverige anbefales at indføre et nyt tredje køn - 'hen'
Svenske Tina Haakon føler sig som en 'hen' og ser frem til en mulig lovændring.


- Når jeg skal krydse mit køn af, så sætter jeg krydset hver anden gang under mand og hver anden gang under kvinde. Havde det været en tredje mulighed, et tredje køn, så havde jeg valgt det, siger Tina Haakon.

At finde den rigtige kolonne er blot et af Tina Haakons mange hverdagsdilemmaer i livet som både kvinde og mand – eller som hverken kvinde eller mand.


Hen (ja det kalder vi Tina Haakon, for det vil hen gerne kaldes) er et af de mennesker, som de svenske politikere har i tankerne, når de i den kommende tid skal tage stilling til, om Sverige skal indføre et tredje køn.

- Egentlig så jeg helst, at man helt afskaffede køn, men det er nok ikke realistisk, så et hen, et tredje køn, passer mig godt, siger Tina Haakon.

- Manglende accept bidrager til dårligt helbred
Til at hjælpe sig har politikerne en omfangsrig betænkning om transpersoners stilling i samfundet. Her kan man læse, at transpersoner, som hverken er mænd eller kvinder (såkaldt ikke-binære) oftere er både psykisk og fysisk syge. De har sværere end andre ved at navigere i fællesskaber og hos offentlige myndigheder, og især unge overvejer oftere selvmord end deres jævnaldrende.


- De mennesker som fortæller os, at de bliver mødt med en forkert kønsbenævnelse, eller at de ikke bliver accepteret for deres kønsidentitet, så bidrager det til et dårligt helbred blandt andet, siger Ulrika Westerlund, forfatter til redegørelsen.

Derfor foreslår betænkningen, at regeringen undersøger muligheden for at indføre et tredje køn – og dermed på længere sigt også indfører kønsneutrale personnumre. Sverige har i dag - ligesom Danmark - lige tal for kvinder, ulige for mænd. Politiet skal også undersøge, hvordan det kan lade sig gøre at tilføje et X i passet udover mand og kvinde.

Positive politikere
Hvor mange mennesker i Sverige, der inderst inde er en hen, har de færreste et konkret bud på. Det er sandsynligvis en meget lille minoritet, sikkert ikke mere end nogle få tusinde mennesker.

Langt de fleste svenske partier er ikke desto mindre overvejende positive overfor tanken om et tredje køn. De fleste anser det for at være et spørgsmål om tid, før det er en realitet.

- Der findes en gruppe personer. Den er ikke særlig stor, men der er en gruppe personer, som vi med ganske enkle midler kan give bedre vilkår, siger Fredrik Saweståhl, medlem af hovedbestyrelsen for det største oppositionsparti, Moderaterne.

Det køn man føler sig som
Og det er vel at mærke et tredje køn, der ikke baserer sig på målbare medicinske forhold, men et køn, der baserer sig på identitet. Hvordan den enkelte føler sig. Uanset hvor mange X og Y der er i kromosomerne.

- Hvis man ikke bliver anerkendt for, den man er, så er det som små slag hele tiden mod ens selvfølelse, Mire Åsell, kønsaktivist og også ser sig selv som hen.

Så håbet er stort til at de svenske politikere vil give muligheden for et tredje køn inden længe.

- Jeg tror, det bliver godt for os transpersoner. Det er et skridt fremad. Det er som ham Armstrong sagde: Det er et lille skridt for mig men et stort skridt for menneskeheden, siger Tina Haakon.


https://www.dr.dk...e-koen-hen
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Je suis Charlie
Skrevet d. 28-12-2017 12:25
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 601
Tilmeldt: 14.01.15
 Status: Offline

Ville du have en chip indopereret for at slippe for nøgler og buskort?

Læs mere her:www.dr.dk/nyheder...-i-sverige

Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Je suis Charlie
Skrevet d. 01-01-2018 16:03
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 601
Tilmeldt: 14.01.15
 Status: Offline

Verdens største nytårsraket på 997 kilo affyres -

Al Marjan Island er en menneskeskabt øgruppe i De Forenede Arabiske Emirater, og herfra blev verdens største raket sendt mod nattehimlen, da klokken slog midnat, og 2017 blev til 2018.

Med en vægt på 997 kilo og en diameter på 142 centimeter slog raketten den tidligere rekord med henholdsvis hele 533 kilo og 21 centimeter.

Firmaet Fireworks by Grucci, der har beskæftiget sig med fyrværkeri igennem syv generationer siden 1850, har lavet raketten, og efter affyringen modtog firmaets direktør Phil Grucci og Abdullah Rashed Al Abooli, der er direktør for øgruppen, rekordbeviset af repræsentanter fra Guinness World Records.

- Denne begivenhed bringer glæde og fremhæver vores engagement i at begejstre vores gæster, sagde Abdullah Rashed Al Abooli.

Læs historien her: https://www.dr.dk...a-997-kilo
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Je suis Charlie
Skrevet d. 03-01-2018 14:29
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 601
Tilmeldt: 14.01.15
 Status: Offline

Kvindelig betjent lynchet af stor gruppe afrikanere – Frankrig i oprør


En stor gruppe unge drog nytårsnat hærgende gennem Champigny-sur-Marne øst for hovedstaden Paris.

De var tilsyneladende en gruppe af overvejende afrikanske migranter. Det skriver Fria Tider.

Det gik meget voldsomt for sig med blandt andet ødelagte biler.

Men helt galt gik det, da de forsøgte at komme ind til en privat fest. Det skriver flere fanske medier blandt andet Le Figaro.

En gruppe betjente blev tilkaldt. Men i stedet for at stoppe gruppen af unge vandaler, så blev politiet selv udsat for et meget groft overfald.

Overmagten var for stor. Det lykkedes migranterne at isolere to betjente, hvorefter de blev udsat dem for meget grov vold. Det var så voldsomt, at fransk presse kalder det lynchning.

Det hele blev filmet og videoerne spredt via nettet. Det har sat Frankrig på den anden ende.

Videoerne viser den kvindelige betjent, der er væltet omkuld af en gruppe unge. De sparker hende på skift hårdt, mens hun skriger i frygt. Hun forsøger at beskytte sit ansigt, mens angrebene fortsætter.

Betjenten kom på hospitalet med hjernerystelse og blodansamlinger i ansigtet. Den mandlige betjent blev også overfaldet. Han fik brækket næsen med et knytnæveslag. Muligvis har han også fået øjenskader.

De grove overfald blev filmet og lagt på nettet. Men flere medier mener, de er for voldsomme til at vise. Blandt andet den franske avis Le Figaro og danske TV2.https://denkortea...-betjente/
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
IT
Skrevet d. 07-01-2018 10:50
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1396
Tilmeldt: 11.09.09
 Status: Offline
Bopæl: Isaan

Sverige forbereder borgere til krig
Svenskerne opfordres til at forberede sig på krig og samle forråd til en uge på grund af Ruslands


Et væbnet angreb fra Rusland mod Sverige kan ikke udelukkes. Sådan lyder en af konklusionerne i en grundig gennemgang af Sveriges totalforsvar udarbejdet af Försvarsberedningen, som er en kommission bestående af fremtrædende medlemmer fra alle Riksdagens partier, forsvaret og en række ministerier. Det skriver Politiken Søndag.

»Vi forestiller os ikke en stor invasion, som retter sig mod hele Centraleuropa eller Nordeuropa for – eksempelvis – at nå Atlanterhavskysten, men det, som man kan tænke sig, er begrænsede krigsoperationer mod dele af Sverige«, siger den tidligere svenske forsvarsminister Björn von Sydow (S), som er formand for Försvarsberedningen, til Politiken Søndag.

- Vi har et fælles ansvar for flygtninge. Vi må bryde dette dødvande, som vi har nu. Vi kan ikke diskutere det et halvt år mere. Nu må arbejdet reelt og konkret begynde efter årsskiftet, siger Sveriges statsminister, Stefan Löfven, ved ankomst til topmøde i Bruxelles torsdag. Scanpix/Ludovic Marin

Sverige skælder EU-chefen ud i strid om flygtningekvoter
Den svenske analyse er en konsekvens af Ruslands annektering af Krim, offensiven i Ukraine og militære provokationer de seneste år.
Försvarsberedningen anbefaler derfor, at Sverige indretter sit militære og civile forsvar, så det kan klare sig gennem en krise- eller krigssituation i mindst tre måneder. Derudover skal der årligt afsættes 325 millioner svenske kroner de næste fem år til at renovere de mange beskyttelsesrum, som fortsat findes i Sverige, skriver Politiken Søndag.

Samtidig opfordres de svenske borgere til at opbygge et beredskab af mad og basale fornødenheder, så alle kan klare sig i mindst syv dage uden hjælp fra det omkringliggende samfund. Tidligere lød anbefalingen på tre dage.

https://www.b.dk/...e-til-krig
Isan is the poorest region of Thailand: in 2002 average wages were the ... Isan (Isan/Thai: อีสาน; also written as Isaan, Isarn, Issan, ...
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
farang
Skrevet d. 08-01-2018 08:03
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 318
Tilmeldt: 28.05.11
 Status: Offline

Asylansøgere flygter ud af Danmark
Afviste asylansøgere rejser ifølge det tyske indenrigsministerium i stort tal illegalt ind i
Tyskland via den dansk-tyske landegrænse

Der er ifølge det tyske indenrigsministeriet sket en kraftig stigning i antallet af afviste
asylansøgere, som rejser illegalt ind i Tyskland via den dansk-tyske landegrænse. Det
skriver tvsyd.dk søndag

I et svar til den tyske avis Die Welt skriver indenrigsministeriet, at de stramme asylregler i
bl.a. Danmark er forklaringen på den kraftige stigning.

1.455 afviste asylansøgere er indrejst ulovligt i Tyskland via landegrænsen, hedder det i
svaret. Det er sket i perioden fra januar 2017 til slutningen af oktober 2017. Til
sammenligning var tallet året før 996.
I alt er der via landegrænsen og søvejen registreret 2.269 illegale indrejser i perioden mod
1.674 året før - en stigning på 35 procent.

Det drejer sig især om afghanere, irakere og syrere, der har fået afslag i Danmark og de
øvrige skandinaviske lande. Når de afviste asylansøgere bliver opdaget af de tyske
myndigheder søger de påny asyl.

Det tyske indenrigsministerium siger, at tallene er behæftet med usikkerhed - og at antallet
sandsynligvis er større, idet mange først bliver afsløret langt inde i Tyskland.

Danmark har i modsætning til Tyskland stikprøvevis indrejsekontrol på landegrænsen, men
der sker ikke nogen kontrol af mennesker, der rejser ud af Danmark.


https://www.bt.dk...af-danmark
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
eneber
Skrevet d. 10-01-2018 08:54
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 847
Tilmeldt: 07.06.09
 Status: Offline

Fremtidens tv kan rulles sammen
De store fladskærmsproducenter har fremvist prototyper, som tyder på, at tv snart ser helt anderledes ud
Fremtidens TV-apparater skal måske bygges op af moduler eller kan rulles sammen, når man ikke kigger på dem. Og så bliver billedopløsningen mange gange højere, end den ellers ret høje opløsning, som skærmene har i dag.

De forskellige bud på fremtidens TV-apparater kan man se på de prototyper, som i disse dage bliver fremvist på verdens største messe for forbrugerteknologi, CES, der holdes i Las Vegas.

Hos koreanske Samsung, der står bag det mest solgte tv-mærke på verdensplan, er årets nyhed et kæmpe tv på 146 tommer, som er bygget op af flere mindre fladskærme.

- Det er et modulært opbygget tv. Lige nu er der dog kun tale om en prototype. Vi ved ikke, hvornår den eventuelt kommer på markedet, men det bliver ikke i år, siger Claus Holm, der er dansk landechef for Samsung.

https://ekstrabla...en/6990615
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Je suis Charlie
Skrevet d. 15-01-2018 20:22
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 601
Tilmeldt: 14.01.15
 Status: Offline

Vild overlevelse i amerikansk kulde: Alligatorer lader sig fryse fast med snuden over isen
De koldblodede reptiler kan fornemme, når vandet er ved at fryse til.


Hvis man tilfældigvis er ude at gå en tur i sumpen i det sydøstlige North Carolina i USA, så skal man mere end nogensinde passe på, hvor man træder.

Man risikerer nemlig at træde en alligator over næsen.

North Carolina har ligesom store dele af resten af det østlige USA oplevet store temperaturfald den seneste uge grundet en såkaldt ”atmosfærisk bombe”, og de rekordkolde temperaturer påvirker mange ting – blandt andet dyrelivet.

Det er meget tydeligt i sumpparken Shallotte River Swamp Park, hvor der rundt omkring i den tilfrosne sump stikker alligatorsnuder op.

Parkens alligatorer har simpelthen lade sig fryse fast i isen med kun deres snuder over overfladen, så de kan trække vejret. Det er ifølge dyrepassere i Shallotte River Swamp Park den bedste måde, at de kan overleve de rekordkolde temperaturer.

Alligatorer kan ligge tilfrosset i flere dage
De koldblodede reptiler kan ikke generere kropsvarme, men de kan regulere den afhængigt af deres omgivelser.

Det er alligatorernes måde at gå i hi på, og ved at sænke deres kropstemperatur kan de sænke deres stofskifte og dermed overleve.

- De hænger bare ud i vandet… Ret utroligt, siger en af parkens dyrepassere, der har optaget en video af alligatorsnuderne og lagt den på sumpparkens Facebook-side.

LÆS OGSÅ:
Kulden i USA fortsætter: Mand på ski gennem Manhattans gader

Ifølge parkens dyrepassere ved alligatorerne nærmest instinktivt, når vandet er ved at fryse til, og det er grunden til, at de kan stikke næsen op over vandoverfladen i det helt rigtige øjeblik, inden vandet i overfladen bliver til is.

De kan sidde sådan i flere dage, indtil isen smelter, og alligatorerne igen kan svømme videre og begynde at termoregulere deres kropsvarme.

Efter næsten at være blevet udryddet i begyndelsen af det 20. århundrede har alligatorerne gjort et comeback i North Carolina, hvor de fleste nu findes i det sydøstlige hjørne af staten.


https://www.dr.dk...med-snuden
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Je suis Charlie
Skrevet d. 19-01-2018 04:08
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 601
Tilmeldt: 14.01.15
 Status: Offline

Krigslignendetilstande i Malmø:- Militæret børsættes ind


MALMØ (Ekstra Bladet): - Det er de unge mennesker, der står bag. De render ude om natten og brænder biler og skraldespande af. De kaster sten på ambulancerne og brandbilerne, og nu kaster de også bomber på politiet, siger Faridah Amiri til Ekstra Bladet en iskold dag i Rosengården.

Anledningen er en episode, der fandt sted klokken 21.06 onsdag aften. Her lød en eksplosion så kraftig, at den sprængte ruderne i de omkringstående biler og et hul i asfalten i den aflukkede gård til politistationen i Malmø-ghettoen Rosengården.

Det er blot det seneste angreb inden for kort tid, der er rettet direkte imod politiet.

I oktober måned detonerede en kraftig sprængladning uden for en politistation i Helsingborg, og i december blev en politibil sprængt i luften i Uppsala.


Sydsverige har desuden været kilden til adskillige uhyggelige historier den seneste tid om både skyderier, brutale gruppevoldtægter, og så sent som sidste uge fandt man en håndgranat liggende på gaden.

Det er 11 år siden, den 38-årige Faridah Amiri kom til Sverige, efter at hun flygtede fra krigen i Afghanistan. Til at starte med var hun glad, men sådan er det ikke længere.

- Det er blevet meget, meget værre de seneste år. Jeg er flygtet fra krig, og nu er der udbrudt krig her, hvor jeg bor. I sikre Sverige. Det er forfærdeligt, siger kvinden.

- Det var et trygt sted, da jeg kom her til. Det var meget bedre, men det er virkelig gået ned af bakke, og Rosengården er ikke længere et trygt område – det kan være et rigtigt farligt sted, og det er ikke altid, at jeg tør gå ude.

Kan gå rigtigt galt
Det er ikke kun borgerne i den sydlige del af Sverige, der føler sig utrygge ved situationen, også hos fagforeningen for det svenske politi føler de sig pressede.

- Først var det teglsten, så var det en håndgranat, og nu er det eksplosioner ved politistationen. Enhver kan se, at det går i en helt gal retning, siger Sophia Willander, der er chef for Polisforbundet, til Ekstra Bladet.

- Der er ingen tvivl om, at det kun er et spørgsmål om tid, før nogen kommer slemt til skade.

læs mere her https://ekstrabla...de/7003356


selv i lille danmark går det godt

Betjent ramt af hammer – affyrer varselsskud
Indbrud i en varevogn i Vallensbæk udviklede sig torsdag aften dramatisk


En betjent fra Københavns Vestegns Politi har affyret to varselsskud, efter at en indbrudstyv kastede en stor hammer på ham.

Betjenten blev ramt af hammeren på foden, oplyser vagtchef Thomas Christensen til Ekstra Bladet.

- Det er en stor mukkert, der ramte ham på foden, men han har det fint. Betjenten er ikke kommet til skade, siger vagtchefen, der fortæller, at hammeren blev kastet fra cirka tre meters afstand.

Gerningsmanden er fortsat på fri fod, mens en 27-årig rumæner er anholdt i forbindelse med sagen.

Værktøjstyveri
Det var en beboer i Vejlegaardsparken i Vallensbæk, som klokken 22.22 anmeldte, at tre mænd forsøgte at bryde ind i en varevogn, der holdt på en parkeringsplads.

- Den første patrulje ankommer hurtigt til stedet, oplyser vagtchef Thomas Christensen og tilføjer.

- En af mændene truer først med hammeren, hvorefter han kaster den på betjenten. Herefter affyrer betjenten to varselsskud op i luften.

Politiet efterlyser to mænd, der stak af fra stedet. Signalementet er sparsomt, men den ene af mændene beskrives som 16-17 år og iført dynejakke.

Politiet mener, at tyvene forsøgte at få fat i værktøj i varebilen, der tilhører en håndværker.


https://ekstrabla...ud/7003955
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
bille
Skrevet d. 20-01-2018 09:25
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 51
Tilmeldt: 28.08.16
 Status: Offline

HVORFOR GØR han det?

Nu er det så ferie i et sommerhus i Skagen. Kvit og frit fra kvotekonge til statsminister.

Eller rettere: Til Lars.

For han var jo ikke statsminister, da ’gaven’ blev givet. Så hvad er problemet egentlig?

DET ER LIGESOM dengang, Lars Løkke som ung arrangerede en koncert i Gribskov Hallen med funkbandet Blast for at samle ind til en folkevognsbus til Foreningen af Gamle Spejdere i Græsted, og koncerten floppede. Da orkestret efter koncerten stod over for Lars, var der ingen penge.

Hans navn stod på kontrakten. Men han var 17 år, da den blev skrevet, så den gjaldt ikke. Sådan er det jo. Ikke statsminister, ikke 18 år, ikke noget at komme efter.

Og sådan har vi i medierne talt og skrevet om Lars Løkke Rasmussen i årtier. Om hans ’går den så går den’-tilgang.

SÅ SKREV VI om, at der var personlige ’udgifter, som i dag ser lidt skæve ud’, som Løkke selv udtrykte det i 2008, hvor han hyrede et revisionsfirma, der opgjorde hans samlede skyld for rod i bilagene som minister til 12.758 kroner.

Vi skrev om hans taxa-kørsel som amtsborgmester for i alt 300.000 kroner over fire år. Så skrev vi om 15 rejser til gennemsnitligt 50.000kroner om dagen som GGGi-formand. Så skrev vi om, at Lars Løkke Rasmussen havde modtaget tøj for 15.000 kroner om måneden i ti måneder.

DET VAR VENSTRE, der betalte, og det kunne Lars ikke gøre noget som helst ved, selv om det måske nok så mærkeligt ud ude hos jævne Venstre-folk, der er vant til at smide 20 kroner i kaffekassen, når der holdes lokalmøde. For Lars havde trods sin statsministerløn ikke selv råd til nye habitter, lød det.

’Det kan man mene om, hvad man vil’, udtalte Løkke og kaldte det ’en detalje’.

Man kan læse i Niels Krause-Kjærs portrætbog ’Lars Løkke’, at hovedpersonen er den første statsminister (født i 1964), der er opvokset i og rundet af velfærdsstaten, og som det hedder:

’Han er født ind i den generation, der lærte at tage meget for givet, hvilket har sat sig i hans politiske dna.’

Eller som debattør Rasmus Meyer skrev i Politiken om Løkkes tøj, bilag og rejser med mere:

’Det velfærdssamfund, der har givet os Dovne Robert, har også givet os Lars Løkke. Mennesker, der ikke kender forskel på dit og mit, og som udnytter de økonomiske muligheder, som deres positioner giver dem.

Positionerne i samfundet er nok forskellige, men fællesnævneren for Dovne Robert og Lars Løkke er, at kan de rage til sig, så gør de det.’

NU ER DET som sagt så ferie i et sommerhus i Skagen. Og hvorfor gør han sådan noget, hvorfor siger han ikke bare nej, undrer mange i det politiske kommentariat sig.

De har åbenbart glemt, at med statsminister Lars Løkke Rasmussen er det længe siden, vi passerede punktet, hvor det var gavernes eller bilagenes valør, gyldighed eller karakter det handlede om. Det har i lang tid handlet om hans egen ditto.

Det er faktisk ikke noget, Lars gør. Det er noget, Lars er.


https://ekstrabla...rs/7004990

har og forbliver en plattenslager der rager alt til sig bare det er gratisAngry
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Je suis Charlie
Skrevet d. 27-01-2018 14:41
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 601
Tilmeldt: 14.01.15
 Status: Offline

HER ER FIRE NEMME spørgsmål til dig, kære læser:

Har du nogensinde fået og taget imod en gave på mere end 10.000 kroner til en uges gratis sommerferie i Skagen i højsæsonen fra en mand, du ikke rigtigt kan huske, hvem er?

Har du nogensinde deltaget i fem på hinanden følgende million-indsamlingsfester en dagsrejse fra dit hjem til din egen fond af en mand, som du ikke rigtigt kan huske, hvem er?

Har du nogensinde været inviteret til højbords hos værten til lukket fest på diskotek med Lars Hjortshøj og Peter AG på programmet af en mand, som du ikke rigtigt kan huske, hvem er?

Har du nogensinde ignoreret en sms med et nødråb, men reageret prompte, da samme nødråb blev tilføjet løftet om at samle penge ind fra en mand, som du ikke rigtigt kan huske, hvem er?

HVIS SVARET ER 'NEJ' til alle fire spørgsmål, så er du en helt almindelig dansker – ja, du er blandt de 5.778.569 danskere, der husker helt normalt. Hvis du derimod har svaret ’ja’ til alle fire spørgsmål, så er du den ene dansker, der mangler for at nå vores indbyggertal på 5.778.670:

Lars Løkke Rasmussen, landets statsminister.

Han fastholdt nemlig, da han på et samråd i november 2017 – efter gaven var indløst, efter indsamlingsfesten var afholdt, efter firmafesten var overstået, efter kontakten var etableret – at det var ”en mærkelig insinuering” at hævde, at ”jeg skulle kende kvotekonger.”

DET VAR SIMON KOLLERUP, socialdemokratisk fiskeriordfører, der er i Miljø- og Fødevareudvalget, formastede sig til at spørge Løkke – midt under skandalen, der viste, at kvotekongerne var blevet ’venligt’ behandlet af den efterfølgende fyrede fiskeriminister Esben Lunde Larsen – om, hvor godt statsministeren egentlig kendte de begunstigede kvotekonger.

Det spørgsmål, lød det vredt fra Løkke, var en fuldstændig ”upassende bemærkning”, ja, det var, forstod man fra statsministeren, både ”uværdigt” og ”ulækkert” at antyde, at han skulle kende de kvotekonger, som var blevet millionærer på grund af den førte politik.

WELL, WELL, WELL. Den mand, der havde afsendt nødråb med løfte om penge, givet statsministeren ferien i Skagen, samlet over en million kroner ind til Løkke-fonden, haft ham med til firmafest – altså hældt godt med smørrelse på ham – ja, han var såmænd John-Anker Hametner Larsen, en af de største kvotekonger.

Hametner, der også går under navnet ’kongen af Thyborøn’, er en af dem, der har ’købt sig’ til adgang hos statsminister. Det ved vi fra Ekstra Bladets afsløringer – for det var først, da der kom penge på bordet, at Løkke tog notits af de henvendelser, som kvotekongen sendte.

SÅ HVAD VED VI EGENTLIG NU?

Vi ved, at Løkke i den grad kendte den kvotekonge, han afviste at kende. Vi ved, at han har modtaget store gaver personligt og via sin fond fra den kvotekonge, han afviste at kende. Vi ved også, at i samme sekund, der kom penge på bordet, fattede statsministeren stor interesse.

Og, nå, ja, så ved vi i dag, at Løkke bruger den samme drejebog som altid, når det går galt med ’går den, så går den’-attituden – nemlig, at øv, det var ikke meningen, at det skulle opdages, men Venstres formand ved man altid, hvor man har, nemlig med nallerne nede i klejnekassen:

”Jeg skammer mig ikke over at kende folk fra Thyborøn.”

”Jeg kan godt se, at billedet, som det er tegnet op, kan se underligt ud.”

”Jeg står ved den måde, jeg lever mit liv på.”

Ikke noget med at lægge sig fladt ned og sige ’undskyld’ for skandalen, som har et skær af korruption over sig. Den ene forvaltningsekspert efter den anden har været umådeligt tæt på at sige det, som det er – nemlig at Løkke sammenblander sine private og statens interesser.

FOLKETINGET FORFØLGER selvsagt sagen intenst, men selv om flere ordførere kræver svar fra statsministeren om hans nære forholdt til kvotekongen, så afviser han med henvisning til Håndbog i Folketingsarbejdets tekst om, ”at spørgsmål om ministres privatliv bliver afvist.”

Løkke glemmer måske den lille, men afgørende tilføjelse, der kommer lige efter, nemlig ”med mindre spørgsmålet også indeholder vigtige elementer af offentlig interesse” – og, ja, det gør det naturligvis. Samfundet bør komme til bunds i en dybt, dybt betændt sag.

Og til sidst et tillægsspørgsmål til dig, kære læser, til de første fire i quizzen:

Har du nogensinde bedt offentlige kasser, som du bestemte over i din egenskab af amtsborgmester, sundhedsminister, partiformand eller formand for en miljøorganisation, som hjælper fattige, om at betale for dine smøger, fadbamser, franske hotdogs, luksus-underbukser, rejser på førsteklasser med meget mere?

Hvis svaret er ’nej’, er du en almindelig dansker. Hvis svaret derimod er ’ja’, så er Lars Løkke Rasmussen.


https://www.avise...81346.aspx
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
skipper
Skrevet d. 27-01-2018 23:22
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 3395
Tilmeldt: 08.05.09
 Status: Offline

Er Lars ’Sølle’ Rasmussen simpelthen korrupt?

Hvorfor sagde statsministeren ikke nej tak til en uges sommerferie i John-Anker Hametner Larsens sommerhus, spørger David Trads.

LAD OS BEGYNDE med at skære den seneste Løkke-skandale, som Ekstra Bladet har afsløret, ud i pap:

Løkke modtager til sin 50 års-fødselsdag i 2014 et gavekort på en uges sommerferie i John-Anker Hametner Larsens sommerhus i Skagen. Gavens værdi er på mindst 10.000 kroner.
John Anker Hametner Larsen er storfisker i Thyborøn. En af de såkaldte kvotekonger, som er blevet behandlet usædvanligt gunstigt af Løkke-regeringen.
Den gode kvotekonge er i øvrigt også en af de helt store bidragsydere til Løkke-fonden, som er statsministerens private projekt, hvor han giver udsatte drenge et uddannelsesløft.
Løkke indløste sit gavekort i sommer, hvor han holdt en uges sommerferie i det Skagen, der netop om sommeren har dets højeste udlejningsniveau.

Det ligner – for nu at sige det lige ud – det, vi normalt ville stemple som korrupt adfærd:

STATSMINISTEREN TAGER IMOD private penge fra en erhvervsmand, som også hælder penge i Løkkes fond – og den regering, som Løkke sidder for bordenden af, begunstiger erhvervsmanden med særligt attraktive fiskekvoter.

Er der en direkte sammenhæng?

Er der dokumenter – den rygende pistol – der underbygger, at Løkke direkte har instrueret sin daværende fiskeriminister om, at den rare mand fra Thyborøn, der belønnede Løkke med store gaver, skulle behandles særligt godt af systemet, når der skulle uddeles fiskekvoter?

Nej, der er ingen rygende pistol, men hold op, hvor den her sag stinker.

Statsministeren – som i visse Venstre-kredse går under navnet Lars ’Sølle’ Rasmussen, fordi hans adfærd så ofte savner det format, man måtte forvente af en statsminister – er klappet i som en østers. Bortset fra denne lille kommentar:

”Jeg skammer mig ikke over at kende folk fra Thyborøn,” som Løkke fremstammede forleden.

SELVFØLGELIG IKKE. Der er ikke noget galt ved kende en fisker i Thyborøn. Problemet består i, at landets statsminister tilsyneladende ikke ejer et indre kompas, der siger ham, at det er forkert at modtage ikke en, men to, store gaver fra en fisker, der begunstiges med store kvoter.

Løkke blev endda - skal vi huske - smaskfornærmet, da han i november i 2017 i et samråd i Folketinget blev spurgt ind til hans personlige forhold til kvotekongerne:

"Og så vælger jeg at overhøre den her mærkelige insinuering om, at jeg skulle kende kvotekonger. Jeg ved ikke, hvad der gemmer sig bag den upassende bemærkning."

Som man siger i Venstre - 'går den, så går den'.

Det gjorde den så ikke - for Løkke kendte åbenlyst i hvert fald den rare mand med de mange penge fra Thyborøn, ved vi nu. Ja, han sov i hans seng i hans sommerhus.

SELV OM LØKKE IKKE kan se noget problem – ligesom han ikke kunne, da han i sin tid bad Frederiksborg Amt betale sine cigaretter, Sundhedsministeriet sine hot dogs, Venstre for sit luksustøj, verdens fattigste for førsteklassesbilletter – er der heldigvis andre, som kan se klart.

Tag bare det her udsagn i Ekstra Bladet fra Kurt Klaudi Klausen, statskundskabsprofessor i ledelse og organisation på Syddansk Universitet, som næppe kan bøjes tydeligere i neon:

”I alle mulige andre sammenhænge ville man jo få nogle associationer, der handler om bestikkelse. På det tidspunkt, hvor han vælger at indløse gaven, er han jo øverste beslutningstager i forhold til nogle verserende sager. Det er højst besynderligt og et udtryk for ekstrem dårlig dømmekraft,” siger professoren og fortsætter:

”Desværre er det jo ligesom en mosaik, der danner sig om denne her mand (Løkke, red.) af svag moral og dårlig dømmekraft, og det tegner desværre et lidet flatterende billede af vores statsminister. Om det er noget at komme efter juridisk i den aktuelle sag, skal jeg ikke kunne sige, men det er der i hvert fald moralsk.”

PROFESSOREN HAR JO RET. Løkke har igen og igen udvist svag moral og dårlig dømmekraft, når det handler om at holde sig på måtten.

Selvfølgelig skal han som det naturligste i verden pænt takke en erhvervsmand, der kommer anstigende med et stort gavekort, men derefter sige, at det kan han desværre ikke tage imod.

Hvorfor i alverden sagde Løkke ikke bare nej tak?

Fordi han er bjergsom? Fordi han er naiv? Fordi han er korrupt?

Svaret, ja, det blæser i vinden - for vi kan ikke længere afvise nogle af de tre muligheder.

https://www.avise...80247.aspx
Anarki eller Kaos.
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
yindee
Skrevet d. 28-01-2018 09:21
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 3567
Tilmeldt: 20.02.09
 Status: Offline
Bopæl: Thailand

når man har set videoen og læst de tre indlæg om lars løkke statsminister i danmark, kan man nemt får den opfattelse at at vi har en statsminister, som en plattenslager, lystløgner og som udviser korrupt adfærdShock


er du sulten se her www.yindee.dk


www.thai-dk.dk/foto1/seafood.jpg
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Je suis Charlie
Skrevet d. 31-01-2018 12:44
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 601
Tilmeldt: 14.01.15
 Status: Offline

sådan


Jurister: Løkkes sommerhus-gave kan være bestikkelse
En uges gratis ophold i et sommerhus til Lars Løkke (V) kan være bestikkelse, vurderer flere eksperter. Statsministeren er nu meldt til politiet


Lars Løkke (V) kan have overtrådt straffeloven i forhold til bestikkelse i sagen om statsministerens forhold til landets største fiskere, kvotekongerne.

Det vurderer flere juridiske eksperter overfor Jyllands-Posten, som har set nærmere på det gavekort til en uges gratis sommerhusophold under højsæsonen i Skagen, som Lars Løkke fik af kvotekongen John-Anker Hametner i 2014.

- Som offentligt ansat eller folkevalgt må man ikke modtage gaver eller andre fordele. Man behøver ikke at have foretaget sig noget til gengæld for, at det regnes som bestikkelse, siger Trine Baumbach, lektor i strafferet ved Københavns Universitet.

Gaven har en værdi af godt 10.000 kroner, og bestikkelses-bestemmelsen - paragraf 144 - siger, at det er strafbart, hvis man er i offentlig tjeneste og 'uberettiget' modtager en gave.

'Som altovervejende hovedregel gælder det imidlertid, at modtagelse af en gave eller anden fordel vil være uberettiget', skriver Justitsministeriet.

Dette gælder også medlemmer af Folketinget, ifølge Justitsministeriet, som Lars Løkke var, da han modtog gaven fra kvotekongen.

'Kun i tilfælde, hvor gaven eller fordelen er af underordnet karakter og ikke rummer risiko for, at der øves indflydelse på, hvordan modtageren udfører sit job, falder forholdet uden for det strafbare område', lyder det.https://ekstrabla...se/7019238
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
skipper
Skrevet d. 31-01-2018 14:54
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 3395
Tilmeldt: 08.05.09
 Status: Offline

Den lille fede er meldt til politiet -Rød-kort-

https://www.avise...82202.aspx
Anarki eller Kaos.
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Je suis Charlie
Skrevet d. 05-02-2018 04:42
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 601
Tilmeldt: 14.01.15
 Status: Offline

Her laver de talende sexdukker


Der er langt fra datidens oppustelige lolitadukker til nutidens og fremtidens sexdukker.

En af virksomhederne der producerer disse højteknologiske dukker er firmaet Exdoll, som mener, dukkerne er en fremragende løsning for ældre enlige mænd, der mangler selskab.

Dukkerne kan da også både tale, spille musik og tænde for opvaskemaskinen.

Tag med og se hvordan produktionen af hightech-sexdukkerne foregår


Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Gå til debat:
 

Lignende tråde

Emne Forum Svar Nyeste indlæg
Four Turkish men arrested for illegally operating paragliding business on Koh Samui Nyheder på andre sprog 1 10-04-2018 09:11
Men of steel Billeder/Videoer fra livet i Thailand 1 30-05-2017 06:40
Vild 'golddigger'! Først vil hun ham ikke men så... **Baren** 2 27-03-2016 17:18
OK, da. Men skal vi også tro på jule manden Foto/videoer: Fra Pattaya 6 19-08-2015 17:06
Man tror, det er løgn, men den er god nok. **Baren** 1 27-02-2015 11:33

Alt indhold på denne side er Copyright @ copy 2009 Thai DK Debat Forum Alle rettigheder forbeholdes Siden er optimeret til 1024 * 768
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2018 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Siden dannet på: 0.99 sekunder | 34,983,988 Unikke besøg | jQ Blog