Se emne

Hvem er her? 1 gæst(er)
 Udskriv emne
Danmark dejligt eller ???
bz
Skrevet d. 21-05-2018 08:31
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 210
Tilmeldt: 04.08.09
 Status: Offline

Det er en total skør verden vi lever i Angry

Han er en af Danmarks første gravide mænd

MOR ELLER FAR?: Det kan for de fleste udenforstående virke noget forvirrende, at en mand skal føde et barn. Find ud af hvordan, hvorfor og om han skal være mor eller far her


Det lyder noget nær umuligt, men det kan faktisk godt lade sig gøre. I 2018 kan en mand blive gravid, bære et barn i ni måneder for til sidst at føde det.

Gravide Mikkel er i starten af 30'erne og arbejder til dagligt som læge. Og nu er han altså også en af de første mænd i Danmark, der skal føde et barn.

Det skriver Poltiken.

- Det føles lidt som at tage en for holdet, for det kan godt være, at jeg er den første mand, der skal føde i Danmark, men jeg er nok ikke den sidste, siger han.

Mikkel er født som kvinde, men da han var i starten af 20'erne fandt han ud af, at han er transperson og begyndte sin transformation fra kvinde til mand med hormonbehandling. I 2016 skiftede Mikkel køn juridisk. Det betyder, at cpr-nummeret ender på et ulige tal i stedet for et lige og at han i systemet er registreret som mand.

Og nu, omkring to år efter er han altså en af de første i Danmark, der juridisk set er en mand, og på samme tid har et barn i sin mave. Terminen er om fire uger.

Lovændring gør det muligt
Mikkels situation har ikke altid været en mulighed. Indtil 11. juni 2014 var der nemlig en lov om, at man skal have kirurgisk indgreb eller kønskorrigerende behandling, før man juridisk kan skifte køn.

Før i tiden skulle man for eksempel blive steriliseret, før man kunne skifte køn, men sådan er det ikke længere. Derfor beholdte Mikkel sin livmoder og er nu i den lykkelige situation, at han sammen med sin mand venter barn.

Uerfarne læger
Selvom Mikkel er lykkelig over at skulle have et barn, er der også nogle udfordringer i det danske sundhedssystem, som langt fra er vant til, at mænd bliver gravide.

- Jeg har haft en fødselslæge, der sad og fortalte mig, at de var på herrens mark og ikke anede, hvad de skulle gøre. Det er problematisk at sige til en gravid. Hvis man ikke er bange i forvejen, bliver man det da, siger Mikkel til Politiken.

Han fortæller også, at mange læger er nervøse for barnets ve og vel, fordi Mikkel har taget testosteron i årevis. Derfor vil de have ham til flere undersøgelser, end andre gravide. Mikkel, der selv er læge, har forsøgt at spørge sine læger, hvad de er nervøse for. Til det svarer de, at de ikke ved, hvad der skulle kunne ske, og at det er det, der skræmmer dem.

Mikkel bliver mor
Det er ikke med hans gode vilje, men når Mikkels barn bliver født, bliver han mor - rent juridisk. Han ville hellere blive kategoriseret som far, fordi han nu altid skal forklare institutioner, læger og andre myndigheder, at han er transperson, når de spørgende kigger på den maskuline mor. Stod det til Mikkel selv, ville han bare være en normal far.

I virkeligheden hedder Mikkel ikke Mikkel. Han har valgt ikke at stå frem med navn, da der er folk i hans omgangskreds og på hans arbejdsplads, der ikke ved, at han er transperson, men Politiken kender hans identitet.


https://ekstrabla...nd/7164595
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
pareden
Skrevet d. 26-05-2018 18:55
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 74
Tilmeldt: 20.06.14
 Status: Offline

Danmark er blevet lidt dejligere Thumb


LTF-medlem udvises af Danmark


Et 30-årigt medlem af banden Loyal To Familia (LTF) har i dag fået samfundets røde kort i form af en ubetinget udvisning med indrejseforbud i seks år.

Højesteret går dermed imod, hvad både by- og landsretten mente.

Her vurderede man, at en ubetinget udvisning ikke kunne komme på tale, blandt andet fordi manden kom til Danmark som fireårig som statsløs palæstinenser fra Libanon.

Ved Østre Landsret blev han idømt otte måneders fængsel og en betinget udvisning for to tilfælde af trusler mod vidner og et tilfælde af afpresning. Højesteret behandlede dog udelukkende spørgsmålet om udvisning.

Her lagde man vægt på hans lange cv med forskellige domme. Foruden denne sag har han hele 14 straffesager på samvittigheden. De handler om alt lige fra tyveri og vidnetrusler til grov vold og våbenbesiddelse.

LTF-medlemmet har et barn og er i fast forhold. Retten mente dog ikke, at det var nok til, at det ville være i strid med menneskerettighederne.

Man hæftede sig også ved, at mandens tilknytning til LTF, "der blandt andet i kraft af en alvorlig konflikt med rivaliserende bander med indbyrdes drab og drabsforsøg, har skabt betydelig utryghed i offentligheden", skriver Højesteret.


https://www.dr.dk...ver-udvistLÆS OGSÅ:
Hvad er Loyal to Familia? Selv advokaten har ikke et klart svar


https://www.dr.dk...klart-svar
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
ove
Skrevet d. 27-05-2018 11:55
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 97
Tilmeldt: 31.08.16
 Status: Offline

igen igen igen Shock


Tårevædet afsked: 13-årige Poy måtte forlade landet

Udlændingestyrelsen har besluttet at 13-årige Pratpimol "Poy" Monsol fra Ørsted skal udvises af Danmark. Fredag formiddag tog den unge pige afsked med sine klassekammerater, lærere og skole, inden hun og familien tog turen mod en fremtid i Tyskland.
Ørsted: Der blev fredag formiddag både krammet og grædt blandt eleverne i 6. c på Rougsøskolen i Ørsted.

Årsagen var, at eleverne skulle sige farvel til deres 13-årige klassekammerat, thailandske Pratpimol "Poy" Monsol, som er blevet udvist af Danmark fra og med i dag.

- Poy var selvfølgelig lidt klemt ved hele situationen. Men da det blev tid til, at hun rent faktisk skulle forlade klassen, brød en del af pigerne sammen, hvilket også fik hende til at knække, siger Tina Pleman, der er mor til en af den udviste piges klassekammerater, Rikke Pleman, om seancen, hvor lærere, elever, forældre og skoleinspektøren var samlet for at sige farvel.

13-årige Poy Monsol har i det seneste år boet sammen med sin thailandske mor Nam og danske stedfar Christian Vestergaard. Men til trods for, at moren har fuld forældremyndighed over sin datter og opholdstilladelse i Danmark, så er det samme ikke tilfældet for Poy Monsol.

Den 13-årige pige er tværtimod blevet udvist på baggrund af udlændingestyrelsens vurdering af, at hun ikke kan integreres i Danmark. Derfor skal hun rejse tilbage til Thailand, hvor det ifølge myndighederne må forventes at hendes bedstemor vil være klar til at tage sig af hende.

Jeg kan næsten ikke bære, at man kommer til et fremmed land, og gør alt, hvad man kan for at integrere sig, inden man efter et år bare bliver smidt ud, fordi myndighederne mener, at man sagtens kan bo hos sin gamle bedstemor i Thailand.

Tina Pleman, forælder. Ingen er blevet spurgt
Hvorfor man er nået frem til konklusionen om, at Poy Monsol skulle være uintegrerbar, vides ikke, men noget kunne tyde på, at det udelukkende skyldes hendes alder.

I hvert fald har man ifølge Amtsavisens kilder hverken talt med skolen, kommunen, forældrene eller pigen selv forud for beslutningen.

- Poy har været et meget åbent og smilende barn. I starten kommunikerede hun med fagter og tegn, men hun har formået at komme hver eneste dag og formået at være social og deltage i de arrangementer og fødselsdage, som er blevet holdt. Hun har kæmpet, men hun er kommet rigtig, rigtig godt efter det, siger Tina Pleman og fortæller, at 6. c i kølvandet på udlændingestyrelsens beslutning har forsøgt at undersøge FNs menneskerettigheder for at finde ud af, om det kan være lovligt at beslutte, at et barn ikke må være sammen med sin mor.

- De kan simpelthen ikke forstå, at der ikke er en lov, der siger, at man ikke må fjerne et barn fra sin mor på den måde, siger hun og fortsætter:

- Jeg kan næsten ikke bære, at man kommer til et fremmed land, og gør alt, hvad man kan for at integrere sig, inden man efter et år bare bliver smidt ud, fordi myndighederne mener, at man sagtens kan bo hos sin gamle bedstemor i Thailand.

Familien er draget til Tyskland
Poy Monsols mor Nam og stedfar Christian Vestergaard har som følge af den 13-årige piges udvisning besluttet at rykke teltpælene op og forlade Danmark omgående til fordel for Tyskland.

Flytningen gør det muligt for den unge pige at genansøge om opholdstilladelse i Danmark om seks måneder i stedet for om to år, hvilket havde været alternativet, hvis hun var blevet afhentet og anholdt af dansk politi for ulovligt ophold i landet.

Familien har endnu ikke fundet noget at bo i. Derfor vil de foreløbig opholde sig hos familie og venner i Tyskland, indtil de finder deres egen lejebolig.


https://amtsavise...kel/390503
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
bz
Skrevet d. 01-06-2018 09:47
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 210
Tilmeldt: 04.08.09
 Status: Offline

Ayesha går i niqab: 'Jeg vil hellere forlade landet end tage den af'
Folketinget har vedtaget et tildæknings forbud, der blandt andet forbyder burka og niqab i det offentlige rum.
Pakistanske Ayesha Haleem bærer den muslimske klædedragt niqab, og det har hun gjort i de snart seks år, hun har boet i Danmark.

Det har hun kunnet gøre i fred, uden at folk reagerede. Men de seneste to måneder er der sket noget.

Pludselig oplever hun, at hun tiltrækker meget mere opmærksomhed, når hun går på gaden med sine to børn på et og fem år.

Når jeg går på gaden, er der nogle, som stopper deres biler og råber eller dytter af mig. De første gange var jeg sikker på, at de ville løbe efter mig.
læs mere https://www.dr.dk...age-den-af

TILDÆKNINGSFORBUD
Forbuddet omhandler flere forskellige former for maskering i det offentlige rum.

Det bliver forbudt at bære niqab og burka, men for eksempel også elefanthuer.

Desuden kan huer, hætter, tørklæder, masker, hjelme og kunstigt skæg også omfattes af forbuddet, hvis de dækker ansigtet i tilstrækkelig grad.

En overtrædelse af forbuddet giver ikke fængselsstraf, men en bøde på 1.000 kroner første gang og ved gentagelsestilfælde 10.000 kroner.


Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Je suis Charlie
Skrevet d. 12-06-2018 17:45
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 607
Tilmeldt: 14.01.15
 Status: Offline

Sådan bliver inger Støjberg truet på livet

RUSLER ER MANGE TING - DE ER BL.A. STRAFBARE

Trusler er mange ting. Uanset om de sendes med posten, eller spredes digitalt. Men sociale medier har ændret den måde, vi kommunikerer på. Det gælder både omfanget af hate speech og trusler. Det bliver det ikke mindre strafbart af.

På Politimuseet i København sætter vi i øjeblikket fokus på emnet med en særudstilling om "Trusler". Tak til udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg for at bidrage med eksempler på digitale trusler.

Du kan også gense filmen med folketingsmedlem for Enhedslisten Johanne Schmidt-Nielsen, som også har modtaget fysiske trusselsbreve: www.facebook.com/...

Er du lærer og vil sætte fokus på trusler og hate speech i undervisningen, kan du finde en masse nyttigt materiale på https://learning....p?id=423#.
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Je suis Charlie
Skrevet d. 13-06-2018 13:04
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 607
Tilmeldt: 14.01.15
 Status: Offline

Ramadan – hundredevis af muslimer indtog lørdag aften Rådhuspladsen for at spise og bede

Under Ramadanen skal muslimer faste fra solopgang til solnedgang.

De må først spise, når der bliver kaldt til bøn efter solnedgang. Det måltid kaldes Iftar.

Videoen her viser angiveligt en større gruppe muslimer holde Iftar på Rådhuspladsen i København.

Til forsiden  Til toppen  Til bunden
natie
Skrevet d. 14-06-2018 13:09
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 150
Tilmeldt: 19.02.14
 Status: Offline

ikke alle er glade over musefesten på ¨RådhuspladsenThumb


Amerikaneren Cliff Gephart overværede tilfældigt de mange muslimer på Rådhuspladsen og lagde fotos og video ud på Facebook. This is actually happening in Denmark, siger han (uriasposten.dk). Videoen har fået mange reaktioner fra amerikanere. Én kommentar går igen: Lad ikke dette ske til USA:Muslimer indtager Rådhuspladsen – DF: Hvem har givet tilladelse til denne magtdemonstration?

Hundredevis af muslimer indtog lørdag aften Rådhuspladsen i København for at holde Ramadan. Det skrev Den korte Avis i går og bragte en video.

Martin Henriksen fra Dansk Folkeparti er dybt rystet og kalder det en “muslimsk magtdemonstration”. Han vil nu have svar på hvem, der har givet tilladelsen til det massive muslimske arrangement midt i København.

Muslimsk bøn gjaldede over Rådhuspladsen

Det er lige nu Ramadan, og det betyder, at muslimer skal faste fra solopgang til solnedgang. Ved solnedgang bliver der kaldt til bøn, som et signal til at fasten kan brydes og muslimer er tilladt at spise. Det kaldes Iftar.

Og denne lørdag havde muslimer i Danmark altså besluttet sig for at indtage Københavns centrale plads for at afholde Iftar.

Det hele virker meget organiseret:

De mange muslimer sad på jorden ved lange papirduge, der var rullet hen over Rådhuspladsen. Og der var mad i hvide flamingobakker, som man kan se på billederne.

Efter maden var der fælles bøn, der blev sendt ud over højtalerne.

Mændene samlede sig helt oppe ved rådhuset. Kvinder og børn ser man ikke her.

Det hele blev tilsyneladende overvåget af mænd, der lignede et selvbestaltet uniformerede vagtværn.

Martin Henriksen stiller spørgsmål til Justitsministeren

Martin Henriksen finder arrangementet dybt foruroligende. Han kalder det en “muslimsk magtdemonstration”.


Nu vil han vide hvem, der har givet tilladelsen:

https://denkortea...nstration/
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
jsh71
Skrevet d. 14-06-2018 13:19

Bruger

Antal indlæg: 1840
Tilmeldt: 22.02.09
 Status: Offline

Det jo kun begyndelsen, bare vent om nogle år skal vi danskere vel snart spørge om lov til at være her.
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
skipper
Skrevet d. 14-06-2018 21:41
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 3486
Tilmeldt: 09.05.09
 Status: Offline

jsh71 skrev:
Det jo kun begyndelsen, bare vent om nogle år skal vi danskere vel snart spørge om lov til at være her.


Så så jsh71, hvis du bare viser dem din kolde tyrkernosser, så bliver du nok sluppet indkat
Anarki eller Kaos.
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
nick
Skrevet d. 15-06-2018 14:39
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 267
Tilmeldt: 01.12.09
 Status: Offline

Muslimer eller politikerer er lige fedt de lyver svindler og bedrager dagen langSad
Frank Jensen konfronteres om ulovlig finte

Overborgmester Frank Jensen (S) godkendte, at politikere gratis måtte bruge Rådhuset til private fester. Nu fastslår Ankestyrelsen i
en afgørelse, at det var ulovligt.

Frank Jensen meddelte via sin presserådgiver tidligere på ugen til B.T., at han ikke havde yderligere kommentarer til sagen, end hvad han tidligere har sagt. B.T.

opsøgte Frank Jensen på Folkemødet for at få overborgmesterens reaktion på Ankestyrelsens afgørelse.

Frank Jensen: »Det er jo en gammel sag.«
Jeg vil bare gerne høre din reaktion på, at Ankestyrelsen siger, at det er ulovligt. »Du må gerne bruge de gamle citater. Men jeg har ikke noget nyt at sige.«
Du var selv med til at lave den her praksis i sin tid. Du må have gjort dig nogle tanker om, hvorvidt det var en fejl.


læs mere her https://www.bt.dk...llupsfiduskat
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Je suis Charlie
Skrevet d. 17-06-2018 15:48
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 607
Tilmeldt: 14.01.15
 Status: Offline

Politi trak sig fra muslimsk bålfest: 'Politiet burde have brugt magt'
Dansk Folkepartis udlændingeordfører vil kræve redegørelse fra både politiet og fra justitsministeren, efter at en gruppe muslimer fik lov til at brænde bål af i Gribskov trods afbrændingsforbud


Det går ikke, at politi og brandvæsen har valgt at trække sig på grund af optræk til ballade, efter at flere muslimske familier lørdag har holdt bålfest i Gribskov i Nordsjælland.

Det mener udlændingeordfører hos Dansk Folkeparti, Martin Henriksen.

Politiet burde i stedet have brugt magt til at få familierne til at forstå nødvendigheden af, at bålene på stedet skulle slukkes, mener ordføreren.

Også selv om politiets undskyldning er, at der var kvinder og børn til stede under den muslimske højtid eid, som blev fejret på stedet.

- Jeg har stor respekt for dansk politi, men det her holder ikke, ligesom det heller ikke holder, når politiet trækker sig fra ghetto-områder, fordi der er nogen, der kaster med sten eller hvad, det nu er. Politiet skal i langt højere grad sætte hårdt mod hårdt, siger Martin Henriksen til Ekstra Bladet.

læs mere https://ekstrabla...gt/7200824
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Je suis Charlie
Skrevet d. 20-06-2018 22:18
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 607
Tilmeldt: 14.01.15
 Status: Offline

Et lille stykke Thailand midt i gågaden

Natthida Chandees klinik for thaimassage bliver rendt over ende af kunder.

Odder: At træde ind i Natthida Chandees nyåbnede klinik for thaimassage i Rosensgade 42 er som at entrere et lille stykke Thailand. Her dufter af blomster, og der er tændt levende lys. Alt i alt en afslappende stemning, der giver sjælen ro. Men tag ikke fejl: Natthida Chandees hænder tager skam godt fat. Og bagefter kan man godt mærke, at hun har haft fat i musklerne.

Det har mange Odder-borgere mærket siden åbningen i starten af denne måned. Faktisk har den vævre kvinde allerede stamkunder, som har fået plottet regelmæssige aftaler ind i kalenderen.

I thaimassage trykker massøren på energipunkter, masserer musklerne og holder klienten fast i mange stillinger og stræk. Ønsker man en lidt blidere behandling, tilbyder hun også oliemassage.

- Formålet med massagen er at give klienten større velvære og bedre helbred, men det kan også være at behandle forskellige problemer, fortæller den 43-årige kvinde, som har boet i Danmark i godt 10 år.


Det kan være hårdt for hænderne at give massage, men så dyrker jeg lidt yoga, når jeg har pauser.
Natthida Chandee, indehaver af Natthida Thaimassage og Wellnes
Hjem til Jylland
Vejen til Danmark gik via ægtemanden Michael Strand, som for 11 år siden var på ferie i Thailand. Efter et års tid bosatte parret sig på Nørrebro, hvor Natthida Chandee siden har arbejdet med thaimassage. Det være sig i egen klinik og hos landsmænd, som havde etableret sig. Uddannelsen til thaimassør tog hun 2007 på en af Thailands mest velrenommerede massageskoler, der ligger i Bangkoks ældste tempel Wat Po.

- Thaimassage er i dag en anerkendt behandlingsform. Alligevel møder jeg stadig folk, som vil købe sex. Så skriv lige, at det kan man absolut ikke, siger Natthida Chandee, som kan gøre sig forståelig på dansk. Om der skal konverseres under massagen eller ej er kundens valg.

- Nogle vil snakke, andre ønsker ro. Det vigtigste er, at de nyder det, siger den 42-årige kvinde, som er endt i Odder på grund af Michael Strand, som er fra egnen og ønskede at vende tilbage nu, da familien er forøget med to drenge på to og tre år.

Ud over massage kan man i klinikken også blive behandlet med de såkaldte doktorfisk.https://www.odder...kel/356461


INGEN SEKSUELLE YDELSER/NO HAPPY ENDING!!

Wat Phra Chetuphon, or "Wat Po", is well known as the Temple of the Reclining Buddha, as well as being Thailand's first “open” University. After present Chakri Dynasty in 1782, HM the King had a royal instruction to restore Wat Po to be the first grade of royal monastery.

From the great restoration during King Rama I and King Rama III, Wat Po came to be the center of Thai Arts and Knowledge where the wisdom of Thai Traditional Medicine and Massage were gathered from the ancestors and is still passed on today.

Being the base of Thai Medicine, Wat Po Thai Traditional Medical and Massage School was opened in 1955 inside Wat Po. It is the first Thai Medical School under the approval of Thai Ministry of Education.

The school presently offers 4 basic courses of Thai Medicine that are Thai Pharmacy, Thai medical practice, Thai Midwife Nurse and Thai Massage.

Wat Po TTM is acknowledged worldwide and the school's original Thai Traditional Massage treatment and training course that is sometimes referred to as Wat Po massage. A large number of Thai and foreign students that graduate from the school participate in Thai Massage as well as enter into the spa business all over the world.
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Je suis Charlie
Skrevet d. 13-07-2018 13:50
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 607
Tilmeldt: 14.01.15
 Status: Offline

Ny undersøgelse: Det koster bandekriminelle samfundet
Den første undersøgelse af sin slags kaster lys over omkostninger til bander og rockere i retsvæsenetBandekriminaliteten har et prisskilt, og det er mindst 315 millioner kroner årligt.

Det viser en opgørelse fra Justitsministeriets Forskningskontor, der for første gang giver et overblik over udvalgte omkostninger til registrerede bandemedlemmer og rockere i det danske retsvæsen i 2016.

Tallet understreger behovet for handling, mener retsordfører Peter Kofod Poulsen (DF).

- Det er jo et enormt tal. 315 millioner kroner. Det kunne man have brugt på børn, skoler eller at lægge huller i vejene. Det understreger, at det er vigtigt, at vi fortsætter kampen mod banderne og kriminaliteten, siger han.

Ikke fuldstændigt billede
Dansk Folkeparti krævede i 2016, at undersøgelsen blev sat i gang.

- Det er vigtigt, at danskerne får syn for sagen. Hvis man kigger på udgifterne i kriminalforsorgen, er en ret stor del drevet af bandekriminalitet. Det synes jeg da, at danskerne skal vide, siger Peter Kofod Poulsen.

Undersøgelsen fokuserer på udvalgte udgifter til registrerede bandemedlemmer i blandt andet fængsler, domstole og politiet samt udgifter til ofre for berigelseskriminalitet.

Men den giver ikke et fuldstændigt billede af de samfundsmæssige omkostninger, mener forsker og kriminolog Nichlas Permin Berger fra Vive - Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd.

- Tallet er jo relativt. Er det meget i forhold til hvad? Derudover er der omkostninger for eksempel for ofre, familier og lokalsamfund, der ikke indgår i undersøgelsen, siger han.

- Det er også vigtigt at huske på, at den her viden ikke peger i retning af højere straf, men snarere synliggør potentialet i forebyggelse og tidlig indsats.

Fængsler giver mere kriminalitet
Senere års tiltag - blandt andet bandepakke III, som regeringen, S og DF stod bag - har mest fokuseret på hårdere straffe.

Men blot at sætte bandemedlemmer i de overfyldte danske fængsler kan være at skyde sig selv i foden, forklarer lektor Nichlas Permin Berger.

- Forskning tyder på, at fængsler i det lange løb producerer kriminalitet snarere end at reducere kriminalitet. Når man så spærrer medlemmer af kriminelle grupperinger inde med andre kriminelle, skaber man et stort rekrutteringspotentiale, siger han.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra justitsminister Søren Pape Poulsen (K).


Sådan fordeler udgifter til banderne sig

En opgørelse fra Justitsministeriets Forskningskontor giver for første gang et overblik over udvalgte omkostninger til registrerede bandemedlemmer og rockere i det danske retsvæsen i 2016.

Her er et overblik:

- Omkostninger forbundet med ofre for berigelseskriminalitet: 4.960.906 kroner.

- Kriminalforsorgens udgifter til styrket bandeexit og mentorordning: 5.085.694 kroner.

- Politiets udgifter til exit-indsatser: 14.430.662 kroner.

- Politiets udgifter til sigtelser: 69.212.046 kroner.

- Anklagemyndighedens udgifter til sigtelser, hvor der tages stilling til tiltalerejsning: 24.320.227 kroner.

- Domstolenes udgifter til afgørelser: 10.666.758 kroner.

- Kriminalforsorgens omkostninger til indsættelser: 186.075.379 kroner.

- Samlede omkostninger: 314.751.672 kroner.

- Undersøgelsen tager udgangspunkt i personer, der er registreret som enten rockere eller bandemedlemmer i Politiets Efterforskningsstøttedatabase (PED).

- Undersøgelsen baseres primært på registerdata og på oplysninger fra Justitsministeriets ressort. Den omhandler ikke bredere effekter af bandekriminalitet.


(Kilde: Justitsministeriets Forskningskontor)


Til forsiden  Til toppen  Til bunden
yindee
Skrevet d. 23-07-2018 17:10
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 3594
Tilmeldt: 21.02.09
 Status: Offline
Bopæl: Thailand

Stilhed før stormen på Bispebjerg Kirkegård
Der går ikke mange dage, før kirsebærblomsterne springer ud, og folk valfarter til Bispebjerg Kirkegård. 150.000 forventes at besøge de blomstrende træer i år. Men det er ikke uden omkostninger for kommunen

De første meget få lyserøde blomster er forsigtigt sprunget ud på Bispebjerg Kirkegård i Københavns Nordvestkvarter. Men den store lyserøde blomstereksplosion venter stadig på sig.

Når det sker, forventer kirkegården at få besøg af 150.000 lokale og turister i løbet af de 14 dage, hvor kirsebæralléen er badet i blomster.

Men det er ikke uden omkostninger. De mange besøgende fører nemlig til ekstra besvær for kirkegården.

For eksempel er der blevet stillet mobile toiletter op, ligesom der er lavet skilte, der viser de besøgende vej til kirsebæralléen. Og hvis der er behov for det, hentes der også ekstra personale til kirkegården.

Og det er ikke gratis.

- Vi bruger 20-40.000 kroner på det her. Det synes jeg er beskedent i forhold til den glæde, som kirsebærtræerne giver de besøgende, siger centerchef, Anders Melamie, der har ansvar for drift og økonomi på Bispebjerg Kirkegård.


https://ekstrabla...rd/7120695
er du sulten se her www.yindee.dk


www.thai-dk.dk/foto1/seafood.jpg
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
egon
Skrevet d. 26-07-2018 09:56
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 161
Tilmeldt: 16.11.09
 Status: Offline

En indsatsstyrke fra Københavns Politi blev onsdag eftermiddag jaget ud af Christiania, viser en video fra tv-selskabet Local Eyes.

Det vides ikke, hvorfor politiet var på Christiania, men på videoen ser man et stort opgør mellem betjentene og flere personer, der frontende forsøger at jage dem ud og buher højlydt af politiet.

Situationen fører til sidst til, at politiet trækker sig ud fra fristaden og kører væk.

læs mere her https://www.bt.dk...v-jaget-ud
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
eneber
Skrevet d. 05-08-2018 19:34
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 914
Tilmeldt: 07.06.09
 Status: Offline

en gammel nyhed Grin


(1967) Træk en pølse i automaten
Fremtiden kom til Aalborg i 1967. Her blev der holdt en messe, hvor udstillerne viste det nyeste grej til hoteller og restauranter.

For eksempel var der færdigretter, som blot skulle have to minutter i en mikrobølgeovn, og så var de færdige. Der var også pommes-frites-pulver, der skulle blandes med vand, og vupti var der fritter til at skære ud.

Der var en sodavandsmaskine, som kunne stå på bordet, og som dengang blev kaldt for “en mini-sodavands fabrik”.

Og endelig var der en kolos af en pølseautomat, hvor du kunne trække en varm pølse på 12 sekunder. I øvrigt uden brød, sennep eller ketchup. Og så står man der med sin pølse…

læs flere gamle nyheder https://www.dr.dk...aendre-dit

Til forsiden  Til toppen  Til bunden
nej
Skrevet d. 07-08-2018 19:42
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 195
Tilmeldt: 21.12.12
 Status: Offline

Dansk debattør besøgte ghetto og sagde sin mening – så brød helvede løs

Rasmus Paludan ankommer til Hundige. Han er advokat, debattør og formand for Stram Kurs. Han har anmeldt en demonstration.

Rundt om ham er et større antal betjente. Og man finder hurtigt ud af, hvorfor det er nødvendigt.

“Hvor er ham politikeren?”, spørger en truende ung mand med indvandrerbaggrund.

Sammen med en anden ung mand begynder han at råbe grove skældsord efter Rasmus Paludan. Med stor ophidselse og fagter prøver de at komme på tæt hold af Rasmus Paludan.

De to er angiveligt knyttet til indvandrerbanden Brothas.

Flere andre unge mænd med indvandrerbaggrund er stimlet sammen. En af dem prøver at hive de to truende unge mænd væk fra Rasmus Paludan.

læs mere her https://denkortea...ille-hund/


Til forsiden  Til toppen  Til bunden
skipper
Skrevet d. 07-08-2018 22:28
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 3486
Tilmeldt: 09.05.09
 Status: Offline

En farverig person denne Rasmus PaludanGrin

https://da.wikipe..._(advokat)
Anarki eller Kaos.
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
skipper
Skrevet d. 07-08-2018 22:54
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 3486
Tilmeldt: 09.05.09
 Status: Offline

Lige en tilføjelse.

Jeg har altid holdt meget af mennesker der kæftede op om alt muligt, og aldrig fandt sig i noget shit, selv er jeg nærmest lidt sky og tilbageholdende, og bruger næsten aldrig grimme ord.

De sjældne gange jeg har trådt ved siden af, har det altid været under indflydelse af Vodka eller hjemmebrygget øl.

Om Rasmus pimper den ved jeg ikke, men hvis han dypper snablen lidt, er det ham vel undt.

Bid dem i låret RasmusThumb
Anarki eller Kaos.
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
pirat
Skrevet d. 17-08-2018 17:54
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 686
Tilmeldt: 13.01.10
 Status: Offline

www.thai-dk.dk/uploads/politil948672_n.jpg

Havde i spurgt mig kunne jeg have bekræftet det for længe siden, og de formerer sig derinde med dårlige, u forskammede udtalelser og love.godag
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Gå til debat:
 

Lignende tråde

Emne Forum Svar Nyeste indlæg
Engle eller Banditter Film, bøger etc 4 05-06-2019 21:47
Kærlighed eller business Diverse 1 18-04-2019 04:36
Kærlighed eller business? Film, bøger etc 1 05-04-2019 09:29
Det ville jo nok udløse en sur smiley og et straks påbud i Danmark Thaimad 2 23-03-2019 12:12
Vores gamle Danmark - film fra fortiden Film, bøger etc 3 05-03-2019 09:08

Alt indhold på denne side er Copyright @ copy 2009 Thai DK Debat Forum Alle rettigheder forbeholdes Siden er optimeret til 1024 * 768
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2019 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Siden dannet på: 0.36 sekunder | 45,246,958 Unikke besøg | jQ Blog